Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Спреј за коса

Дискусија во 'Коса' започната од LoVeR, 31 мај 2011.

1. DiPi

DiPi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    29
    јас го имам користено вториов и премогу бев задоволна, лесно се обликува косата, и дава сјај :)

2. zarah

zarah Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    1.557
    Gliss HAIR REPAIR од Schwarzkopf

Не претерувам, спрејов е најдобриот што сум го користела. Косата ми се плеткаше буквално во топки а сега после две користења ја чешлам без никаков проблем. Го прскам на полумокра коса, после ја сушам и ми ја прави мазна и посјајна. Не ја мрси, не остава никакви траги и има преубав благ мирис. Си го заслужува задолжителното место на must-buy листа!

3. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    Го имам овој спреј од Авон

Незнам колку помага на косата зошто не го користам многу често, го заборавам... но има многу јак овошен мирис и откако ке се исуши косата останува мирисот таков ама поблаг, за тоа ми се допаѓа :)

4. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    овој не е за тело?

5. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Jас мислам дека е за тело овој,мислам дека нема спреј за коса оваков.Има едни пак се од нечрлс ама не им е ваква опаковката.

6. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    Незнам сега дали баш сликата е погодена, знам дека има и за тело но иста е амбалажата и на тој за коса што го користам црвениот, течноста внатре е црвена а шишенцето е прозирно.

7. LudaDevojka

LudaDevojka Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    62
    Девојки имам прекршена коса, и ми е густа, и најчудна :D ..Еден ден ми е ваква друг ден друга... :D
    Моментално ваква ми е косата
    А знае и ваква да биде :D
    И сега сакам да ми препорачате некој спреј, што ке ми ја направи косата мазна ;( да не ми биде толкуу виткана...Инаку си ја сакам ама сега е лето :D и сакам да ми биде мазна,како да ја испеглав.... :D
    Инаку од Скопје сум.... :*

Прикачени фајлови:

8. S-Sister.91

S-Sister.91 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    35

Може ли да ми кажеш колку пари е ?

9. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.999
    Допаѓања:
    81.338
    Сите спрејови на Глис се 200, 200 и некој денар.

На S-Sister.91 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Јас во ДМ 211 го земав :)

11. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Јас сега овој го имам.
    Да бидам искрено, порано никогаш на мојава коса не сум ставала регенератор, спрејови или капки. Затоа ми е буф, па почнав секој ден да ја пеглам или фенирам. Затоа што мојава денес ќе ја испеглаш, утре пак истата приказна. И почна мнооооогу да ми се расцветува. Ја скратив и тоа многу. И после неколку дена, видов повторно некои дрвца во мојава глава. Па затоа се решив за овој. Само еднаш до сега го имам користено. И не знам дали дека првпат ставав спреј, повеќе најверојатно сум ставила. Па затоа врвовите ми беа спласнати, а горе ми беше како тапирана. Затната сум моментално, не можам да го осетам мирисот. А и рано е да кажам за резултатите.

12. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.539
    Допаѓања:
    5.892
    ова нели е за тело?

13. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Се изјаснив малку погоре,за тело е овој спреј.Парфимиран спреј за тело со кој јас се капам,зошто воопшто не е траен.

14. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    преубав е :!: за жал веке јас од подамна го потросив и сега неможам никако пак да го најдам :!: ама овој бас овој ми треба ми помагасе за врвовите а сега :!: го имам розевиот од глис амам за овој е 0 :^) :^)

На OmniaVanitas и Elennaa им се допаѓа ова.
  15. Beaty

Beaty Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    294
    Го има овој спреј во Македонија? Го имам користено но ми беше донесен од странство тука никаде не можам да го најдам.

16. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    И официјално можам да кажам, после скоро месец дена... презадоволна сум. Одамна не сум начекала некое расцветано влакненце. А го штедам, уште ни 1/3 не е потрошена. :D

Ама па и не ја фенирам како порано. Сега на 2 дена само, после миење. Еве на пример, денес ја измив, не утре-задутре би требало пак да ја измијам и да ја исфенирам. :D Евентуално на 3 дена, ама тоа поретко.

А додека одев во школо, секој ден ја фенирав. И нормално, ми стана метла, без користење на никакви спрејови. :D Додуша и ова моево не знам колку може да се нарече фенирање... 2-3 минути само. :D

Додека пак, после миење, долго време ја фенирам. Оти на моево косиште му треба вреееееееме додека да се исуши. :D

17. OneHeart

OneHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    33
    Случајно го видов спрејов во маркет, има ли некоја од вас искуство со него, за џабе да не испробувам. :D

18. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.336
    Допаѓања:
    5.869
    А спреј за ултра бушава, прекршена коса, може да се најде? Ве читам се некои за расцветани врвови и сл. а за ова, нешто?
    Не ми е заплеткана, лесно се расчешлува, ама ако не и ставам регенератор или силиконски капки, делува ко изгорена, а не е, бушава е само.
    Некој да ме просветли?

19. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Го купив во веро маркетот во веро центар во Скопје. Инаку го барав во веро маркетот во Тетово го немаше. Цената е 150 денари на попуст од 180 денари.[/quote]
    Ова нешто морам да го пробам убаво ми изгледа и не е скап колку мл.е?NEKOJ DR. го има користено? :$

20. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.867
    Допаѓања:
    5.207
    Да, јас го купив бидејќи ме привлече цената, али џабе фрлени пари. Косата ми ја правеше како тесто и тешко се расчешлуваше, така што сега само фаќа прашина во веце.