е сега ме предомислифте девојки не го земам го порачав овај спрејот за сјајна коса од Авон ми го пофалија многу па ќе видиме како ќе се покажи...
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... Ag&dur=539 Тадаммм, денес се подновив со овој спреј, до сега го имам користено розевиот, се надевам и од овој ќе бидам задоволна Едно прашање, дали користите регенератор и плус спрејов, зошто всушност ова е течен регенератор, па дали има потреба од двете....
Моментално го користам третиот на сликата , а пред тоа црниот .Се надевам за 4-5 месеци ке излезе нов пошто не купувам ист производ два пати А од ова 4-тово има кај нас ?
Јас имам користено ваков спреј. Задоволна бев. Откако ќе го нанесев, косата убаво ми се расчешлуваше.
овој за коса е и стварно е многу убав..иначе тие за тело се безбојни http://3.bp.blogspot.com/-SC8y7pCTPAE/U ... turals.jpg
Сте виделе негде спреј за коса од ванила?! Не сум сретнала во ниеден каталог на Авон кај нас, а еве гледам има.
Овој за коса што го постираше линкот е сосема различен од оној на сликата. Ако заприметите на сликава си пишува на спрејчето дека е за тело.
Јас користам од ГЛИС, светло розев пошто ми одговара, а има за сите типови коса, некаде до 220 денари е во маркетите и немам замерка. Косата си го добие сјајот, не ми е разлетана, а локните си ја добојат формата.
Ги користам спрејовите на Шварцкопф - Глисс.. дефинитивно едни од најдобрите спрејови за коса. Сега го користам вториот, за оштетена и сува коса бидејќи ми е фарбана и не можам да замислам да не ставам од спрејот, одма ми ја омекнува и и дава сјај. За мирисот не ми се допаѓа нешто баш, розевиот мириса убаво ама овај жолтиот не баш.. затоа си земав уште еден спреј од Авон Натуралс од праска и мириса преубаво, за разлика од Глисс, овие од Авон не ми помагаа нешто ама за мирисот вредеа. Ги имам користено речиси сите, и тој од малина и од црешов цвет.. овој од праска најубаво мириса. Не сум ги пробала уште на Авон Техникс.. во план сум наредниот каталог да си порачам таков, па ќе пишам импресии, ама засега му сум верна на Глис.