Околу 150-200 денари, не знам точно, не го купив. Го има во маркетите и парфимериите каде што има Kallos маски, не сум од Скопје, не знам точно да ти кажам.
Да ми препорачате добрај спреј за заштита од топлина (ја фенирам не ја пеглам) може и поскап да е не е битна цената.
Има неколку видови на спрејови за покривање бели, има од Лореал околу 450 ден, од Дм марката Рееле, поевтини беа тие (100-200 ден), мислам и некои од Шварцкоф имаше, не се сеќавам.
Конечно ги видов во ДМ околу 280 денари беа, овде имаше само за волумен, се мислев со овој и на Алверде и не го земав, во наредна прилика овој го земам, Алверде не чини. Ако има некој искуство со спрејот нека сподели
Имам користено GLISS, задоволна бев, но вчера земав Kallos од ДМ 175 денари, со многу состојки е и многу ја омекнува косата и ептен лесно се расчешлува.
Зависи каков спреј. Јас го имам спрејот на Калос од ДМ. Се става на мокра коса и си ја расчешлуваш полесно. Освен кератин има и други работи во него. Околу 170-180 денари е. Барај бело шише со темно зелени букви и точки нешто има на амбалажата.
@MidwifeM @Fallen.Angel Само да ви кажам истиот спреј од Калос и дури повеќе видови видов во Космо и редовна цена им е 145, нема потреба да давате во ДМ+30
Јас дадов мислење ако некој не сака да фрла пари. А не може да се различни кога истиот дистрибутер ги носи и во ДМ и Космо. Не мора да се проба нешто ново, истиот спреј може да се земе -30денари. А ако веќе навлегуваме во темата истите дистрибутери сите производи ги носат и во аптеки и сите останати маркети, па таму е се поефтино. Ама ако некој сака да плати поскапо во ДМ негова одлука.
Мене овој на Лореал ми е најдобар спреј до сега. Ич не ја мрси косата,убаво мириса,ја прави мека,сјајна и плус пишува дека штити од топлина Имам уште малце од него и дефинитивно ново ќе си купам.
Не мислев за Калос спрејот, знам дека е ист. Можеби грешка прочитав, ама мислам имаше споменато дека и некои други спрејчиња има по ниска цена. Инаку да, општо е познато дека во ДМ се е поскапо освен оние нивните брендови. Баш имав споредувано цени на Лакалут паста и Магнезан неуро апчињата кои во зегин се поефтини и до 50+ денари. Исто е и со шампони и дезодоранси, во маркетите се поефтини.
Во темата за маски ми кажаа да не фрлам пари за маски, не биле добри. Па има ли некој спреј добар за оштетена коса?