За маска не фрлај пари јас многу маски имам пробано и ништо не ми се погоди. Пробај го на Нивеа регенераторот Diamond gloss пишува,или тој со жолто што е пишува за оштетена коса. Не знам зашто никој не ги спомнува а толку се квалитетни и има ефект од нив. Можда е малце поскапнод гарниер или др регенератори ама вреди
Не. Само црниот и уште еден. Бледо розев. Мислам дека нема да направиш утка. И од други сум слушнала пофални зборови за Глис спрејовите.
Девојки знаете ли некој добар спреј со топлинска резистентност за фенирање? Користев од Мадхен од ДМ ама брзо ми се потроши и е доста скап па сакам да пробам нешто ново.
Пред некој ден почнав да го користам, одличен е... Најдобар спреј досега за термална заштита на косата, и наменет е баш за коса која подлежи на често фенирање..
Ужас , денес го купив но бев во брзање и така го ставив во корпа Дома видов дека на прво место во составот му е алкохолот, мириса баш на алкохол а косата ја остава леплива и исушена ! од што се лепи додека се сушев мислев пола коса ми се искина