кој спреј да го земам црниот на Глис или на каллос тоа сино/тиркизното со бело?тенко влакно имам,брзо ми се мрси, ја пеглам често и оштетена ми е
Калос не ми изглеа ич квалитетно. Имав маска нивна ми ја лепеше косата. Земи на глис испробана работа
prominent те означив во оваа тема зошто бараше масло за расчешлување ама подобро е да си земеш спреј, тие помагаат за расчешлување на косата. Било кој од Gliss би требало да биде добар. На секој си пишува кој за што е и за каква коса е па можеш да си одбереш. Се протресуваат и нанесуваат на влажна коса (малку подисушена после миење) по должината на влакното. Се одбегнува коренот зошто може да ја измрси. После 2-3 нанесувања би требало да знаеш колку е доволно за твојата коса.
Јас лично не сум задоволна , ништо не видов ефект туку напротив повеќе ми се заплетка косата... Додека од црниот и виолетовиот сум задоволна.
Знам дека се добри, го имам порано користено жолтиот само тој беше за долга коса, сега ми е скратена, и сува па затоа незнам кој би ми одговарал. На овој доле предпоследниот мислиш? Фала ти многу
Нема врска тоа шо ти е скратена сега ако ти бил убав пред тоа и сега кога ти е скратена пак ќе ти а прави убава косата, но еве ти слика јас го користам и е предобар
Дали има продавница во Скопје од каде што би можела да го купам спрејот на Ревлон 1 in 10 освен во ДМ?