Од каде ја зеде маската? Спрејот го зедов преку фризер, но не знам каде да ја најдам и маската. Отприлика колку чини?
Дали сте пробале некој од спрејовите за коса на Балеа за виткање? Гледав на јутуб има со сол и со шеќер, за да даде мокар изглед. Ќе одам на одмор, па барам нешто со што лесно ќе добијам некаква форма, без да и се замарам да ја фенирам/пеглам/виткам.
Ми треба спреј за коса со добри состојки, откако ќе ја измијам на влажна да и прснам за сјај да не ми е сува. Редовно користам маска, буквално на секое миење ама некако како од пола надолу да ми е сува а воопшто не ја третирам со хемија.
Спреј не знам да ти препорачам, но има млеко за коса на Балеа со ефект против сушење. Јас го користев, многу сјајна ми ја правеше косата. Го има од манго и кокос, првото мене ми беше подобро.
Во ДМ го има овој бренд , но незнам дали го има конкретно овој производ https://cosmos.mk/?s=Редист&post_type=product Провери и овде
Женски кажете убав спреј за волумен на коса. Кога ќе ја навиткам со преса или фигаро да нанесам спреј за поголем волумен. Гледам нанесуваат од шампонот за суво миење на коса за поголем волумен ама сакам некој спреј што е за таа намена.
Јас да го пофалам овој спреј на Natura siberica caviar therapy all in one , го користам на полусува коса, лесно се расчешлува косата, дава одличен сјај. Составен е од одлични состојки и тоа има кератин високо во составот, па црн кавијар , аминокиселини..
Јас сум многу задоволна, не ја отежнува косата , а дава многу убав сјај. Баш ќе ме интересира како ќе си задоволна
Има и те како врска. Јас го сакам од авон спрејот. Ептен е добар. Посебно за пеглање. Ама искрено избегнувај. Коса оставај природно да се просуши, па фенирај со керамичка четка. Исто гледај да е неколку часа пред спиење за да ја задржи формата другиот ден. Јас така ја средувам со години.