Некој што го има користено спрејов да пише збор, два? Како го користите, и дали ја замастува косата дополнително? Фала ви однапред
Барам спреј за волумен кој не ја слепува косата. Имам тенко влакно и долга коса, па ми е спласната постојано, а не знам да се фенирам.
Девојки препорака за спреј за заштита од топлина? Го имам од ревлон ама многу ми ја мрси косата. Некој друг да предложите?
Јас го користам овој и сум презадовнолна. После пеглање/виткање косата косата ми ја прави многу сјајна, како да сум излегла од фризер. Знам дека составот не му е баш добар ама мене ептен ми одговара
Го пробав. Можда ја штити косата од горење (се надевам), но не видов никаков wow резултат после пеглање.
Јас го имам, не ми се допаѓа. Сеуште ми стои пола, се вратив пак на златниот со масла, многу ми е поубав и мириса прекрасно. Резултат некаков нема, сега барам термален спреј..
Zdr dali tie sprejovi sho se vo boja primer plava, ili srebrena fakjaat na crna kosa? Ili bolje e da si kupam plavi prameni od negdee sakam da stavam na kosaaa, moze da mi kazhete kade mozam da najdam prameni takvi, ii dali ima nekoj iskustvo so sprejovite u boja?
На ќерка ми имам шприцано спреј во црвена, сина и зелена боја. Едвај се познаваа, а на мене бидејќи сум плава баш убаво се познаваше бојата.
Zdr dali ima nekoj ssprej vo bojaa, plava denim, crvena so stvarno fakja na kosa? prilicno temno kafenaa I kade da najdam pozz
Во ДМ маркет имаше такви. Сина мислам, лаванда лилјакова, црвена. Други бои не знам дали имаше, не памтам дека одамна ги гледав. Schwarzkopf се, на шишето пишува Live.