За еден 1ви Април внука ми која има смеѓа коса ја маскирав во Harley Quinn и косата и ја боев со црвен и плав спреј за коса кој се одмива. Добро изгледаше ама фарба се живо, од коса до раце до алишта . Бидете предпазливи. На црна коса не верувам дека ќе функционира, но сите со посветли коси мислам дека можат да го користат. Од DM ги земав бело шише со капаче од бојата која ви треба. Само еден совет за плавушите, ако испрскате било кој спреј во боја има голема шанса дека на некои делови од косата нема да се одмие скроз, си бара повеќе миења за комплетно да го извадите за разлика од девојките со смеѓа коса. Се надевам ти помогнав малку.
Јас ставам и на водена и на сува, за полесно расчешлување. После капење пред да ја чешлам - прскам во долниот дел неколку пати (и дополнително таму каде што ќе осетам дека ми стои заплеткана косата) и после лесно поминувам со чешел. Исто и на сува, доколку не можам да ја исчешлам - прскам по малку. Досега не сум забележала да ми ја мрси, меѓутоа да напоменам дека избегнувам да прскам во коренот.
Девојки, кој спреј од Глис е за расчешлување на косата? Веќе ми се презасити косата од млекото на Балеа, сакам да сменам.
Задоволни ли сте од спрејов? Планирам да го земам, гледам има повеќе ефекти, па си велам дали е вистина добар или така е напишан описот од ракав?
Овој конкретно не сум го користела, но сум пробала 3-4 слични и сите ми ја слепувале косата. Од ниту еден спреј на Балеа не сум задоволна.
Има поделени мислења за спрејов ама мене ми е одличен. Веќе не можам да замислам да ја пеглам косата без да ставам од него
Од Глис порано розевиот го имам користено. Овој убаво ли мириса и дали помага за полесно расчешлување на косата? Ти благодарам
Девојки, препорачајте некој спреј,масло, серум сеедно, против разлетана коса (frizzy hair) доколку има и заштита од топлина би било супер
Јас овој спреј го користам за заштита. А за разлетана коса па и спас не сум нашла, ама после сушење и чешлање на косата ставам 2 3 капки од ова масло подоле низ цела коса и не ми е повеќе разлетана.
Zdravo....dali ima nekoj preporaka za sprej za polesno rasceshluvanje na kosata za mali devojcinja koj bi mozel da pomogne
Овој е дефинитивно најдобар, Го корстат моите внуки. Нема подобар за расчешлување, а што е најважно комплетно прроден
Препорачајте спреј за расчешлување и против топлина за права тенка коса.. Имам забележано дека скоро сите спрејови ми ја прават леплива и тешка како некапена..