Спреј за коса

Дискусија во 'Коса' започната од LoVeR, 31 мај 2011.

1. beautys20

beautys20 Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2018
    Пораки:
    561
    Допаѓања:
    6.151
    И мене овој ми е супер и солиден , ниту ми ја масти косата а ја прави мека и ја штити од топлина :inlove: океј производ

На koritsaki и Mishela им се допаѓа ова.
  2. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    24.377
    Допаѓања:
    206.324
    Не прави ништо посебно освен што олеснува расчешлување и убаво мириса. Јас мислев бар некој сјај да дава, ама ништо од тоа.
    И ја мрси косата, бар мојата побрзо се масти кога го ставам.

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  3. AlmaOculta

AlmaOculta Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2026
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    520
    Како си задоволна? Баш се размислував дали да го земам

4. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.689
    Допаѓања:
    82.806
    Па што знам, мене ми дава живост и сјај. Ја скротува косата да не е премногу разлетана насекаде после сушење со фен. Не е лош, очекував дека ќе ми ја прави косата тешка, ама засега баш е океј.

Три-четири недели биднаа откако го купив, можам да кажам дека ми се допаѓа. Најголем страв ми беше да не ми ја прави косата како тесто. За среќа не е таков. За парите, солиден. За колку и дали ќе штити од топлина, тек ќе видам. Претходниот што го користев (розов Глис) дефинитивно имаше влијание, косата не ми беше воопшто оштетена од фенирање.
    Би ги свртела сите овие Глис, онака за проба. Па ќе барам нешто друго, за да сменам. :lol:

Ама дефинитивно омилен ми е тој што го спомнав претходно, Loreal Elvive. Убедливо најдобар за мојата коса., ама се плашам да не ми се засити влакното, па решив да го паузирам и да си експериментирам.

На AlmaOculta му/ѝ се допаѓа ова.
  5. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.853
    Допаѓања:
    2.173
    Indola 10 in 1, розевиот го има во hairshop ако имаш долга коса и тенко влакно одличен е и не ја отежнува косата