Го имам јас овој жолтиот спреј не забележувам разлика баш никаква можеби и затоа што не го користам често,а и стално ја скратувам косата незнам јас не забележав разлика (освен полесно чешлање и побрзо мрсење на косата иако ставам по должината никако на коренот) или пак незнам правилно да го користам
девојки сто спреј за расцеслувајне на коса имате??? и кој е добар и да не ја мрси и стетува косата?? сакам да си купам еден па да прасам совети...
I јас цекам некој добар спреј за тоа?... Zа расцеслувајне,за мека,да н. Mрси. Aј писете да си купиме некој добар сто сте имале.
Розевиот спреј на Шаума со протеини од свила. За лесно расчешлување на косата и совршен сјај. Добар е.
Досега најдобро се покажа од сите! Многу убаво мириса и косата ми ја прави многу мека иако ја пеглам често.
Ревлонот е најдобар спреј за коса.Глисот жолтиот ич не ми се свиѓа,а на форумов доста се фалеа од него,али не ми се свиѓа и брзо ми се масти косата.Цикламата глисот исто е добар со дива роза што е,само тој ми е добар од глисот ја прави мн.мека косата ја расчешлува а жолтиот ама ништо не и прави на мојата коса.
хм јас бас таков сакав да си земам за косава... е сега сто викате кој да си земам и од кој сте задоволни вие..мојава мн ми е меткана едвај ја цеслам некој за расцеслувајне..и ми пајга малце косата..и да не ја мрси...совет
Да да глисот од дива роза е многу ефикасен за засчешлување,ја прави мазна и свиленкаста,јас моментално го користам,аа го имам и розевиот глис многу убаво мириса
За расќеѓлување Глисс од дива роза а бе најдобар е тој од таа фирма.Од другите не сум задоволна.Преубаво мириса,а како ја расчешлува ехеее преубаво и лесно.
A која е разликата помеѓу жолтиот и оној розевиот? Жолтиот е за распукани врвови, а тој другиот? Мене ми е океј, косата ми добива свиленкаст сјај, лесно се расчешлува и права е, немам потреба од пеглање, ама ете - ме заинтригиравте сега со тој фамозен розев спреј.
Тој е за обнова и за мекост на косата.не е фамозен али 5 пати ми е подобар од жолтиот.Ете тоа е.Можда мене само ми е поубав пробајте што знам