Јас денес бев во супермаркет и освен 3 типа на глисс спрејови други не видов да има Го имаше овој црниот , но шишето беше премногу мало а чинеше 6 и пол евра. Колкава големина се шишенцава во Мк (прашувам зашто незнам дали се истите ) и за колку време се троши , ако не се исплати ич да не зимам
Овие Глис спрејовите за коса стварно се добри? Гледам повеќето сте задоволни. Инаку јас имам проблем со расчешлување на косата по миење, па ме занима кој вид на Глис спреј има таков ефект?
Портоколавиот спреј е наменет за да и даде сјај на косата. Јас баш и не сум задоволна од него. Косата ми го има истиот сјај и со него и без него .
БлекСвон јас го користам портокаловиот за нормална коса што е, но можеш да си земеш од било кој во зависност од типот на твојата коса секако ќе ти помогне во расчешлувањето кој и да го земеш.
Јас го користам овој спрен на Шаума и добар е. Убаво мириса на кокос, и лесно ми се чешла посебно за фенирање. Братучедка ми го користеше истиов и вели дека од ова и паѓала косата, ама мене еве не ми паѓа. Едино ме нервира што некогаш ако се заборавам во прскање ми ја лепи и ко стуткана ми е. Aма па инаку мојава сува и виткана коса нема никогаш да ја исчешлам.
Каде можам да го најдам овај спреј?Го побарав во Дм маркетите го нема . Одамна го имав користено а преубаво мириса.
Овој го користам веќе долго време И овој го имам користено и задоволна сум и од шанпонот и од сперојт
Го користам црниот од Глис и ептен сум задоволна, го преполовив шишето, но веќе размислувам дали да пробам и некој од другите бидејќи веќе ми малку опоравена косата, не и треба толку многу repair
Да ми препорачете некој спреј или било какво средство за расчешлување што не се плакне, освен на глис и лореал има ли некое друго што е навистина ефикасно?
Сакам да го пробам овој спреј, ја разгледав темава и до сега никој нема наведено ни позитивно ни негативно за него. Ме интересира дали некој го има пробано? Дали е добар за тенка коса која брзо се масти?
Aко брзо ти се масти косата, не ја преоптеретувај со спрејови и слични препарати. Или пак, ако веќе сакаш да користиш спреј, прскај само на врвовите или на неколку сантиметри од крајчињата на косата - нема да ти се мрси толку брзо.
здраво девојки..дали некој го има користено taft спрејот кој заштитува од топлина? http://www.google.com/imgres?q=taft+ant ... ,s:0,i:108 иначе јас го купив но кога ќе ставам косата ми е водена..па сега одма после тоа треба да се пеглам пошто знам дека не смее да се става пегла на водена коса.. или па треба да почекам да се исуше? Ви благодарам многу ))))) btw даали помага? :\
Која цена е и каде можам да го најдам? Го барав пред некое време, го немаше во рамстор, па се откажав од потрагата
Или пак си ја фенираш.Спрејот е повеќе за заштита од топлина од фен,значи пред фенирање прскаш и се фенираш.Не верувам дека постои производ кој би ја заштитил косата од преса,па поготово на мокра никако