Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Спуштање слушалка...

Дискусија во 'Врски' започната од onegirl, 1 септември 2013.

1. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.734
    Допаѓања:
    145.156
    Па зависи каква е ситуацијата, ако по стуѓтањето на слушалката се свестам дека сум во право, тогаш се лутам , барам да се извини.. а ако е обратна ситуација јас се извинувам.

Ми се има случено да ми спушти слушалка само еднаш, и тоа поради тоа што зборев што треба и не треба, да не треснам нешто што не треба- ми спушти, на крај си ја увидов грешката.

2. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Ние никогаш не го правиме тоа, колку и да сме лути еден на друг не престануваме да разговараме. :inlove:

3. LalitaGrosa

LalitaGrosa Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2013
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    18
    мој тип :) и јас сум иста, само шо мојот е мн досаден јас одбивам оон 1696259+649856... се јавува. Еднаш ми се има случено излегов со една другарка и 5 пати да ме праша дали сакам да јадам, дали сакам да го видам а него го мачело кога ке сум си одела дома xD кога си ојдов дома буквално преку телефон го екнав од земјата. Никојпат ништо не сум забранувала но стварно претеруваше па му забранив една недела да не ми се јавува додека јас не ми се јавам. Од кога помина тоа, кога јас ке му спуштам слушалка ако ми се јави пак а јас го одбивам, втор пат не смее во никој случај. Сепак тоа е до самите нас, кој како се поставува во врската

4. Alison.Di

Alison.Di Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    81
    :@ ееееее вака ми иди од душа да го акнам ако во моментот би бил пред мене ...... ме иритираа..и најчесто коментирам каков „сељак“ имам за дечко..... :devil:

Прикачени фајлови:

На Glasna му/ѝ се допаѓа ова.
  5. MiaJ

MiaJ Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    18
    Еве сум и ја :D Ко за мене темава.. :(
    Никогаш он ми нема спуштено, единствено батерија коа ќе снема :)
    Ја му спуштив последен пат ете го 10 дена се лути...Не ми крева и враќа на пораки и недостапен е :(
    Знам дека сама сум си крива плус и на глава му се качив, ама го сакам и не сакам да ми се лути... ;(

6. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    576
    Не ми има спуштено и подобро ке биде за него да не ми спушти. :!:

Иначе никогаш не спуштам слушалка, па не сме мали деца бре, ке се разбереш ко човек. :wasntme: Стварно несфакам какво е тоа незрело однесување. :fubar:
    Ако не ти се прави муабет фино лепо ке си кажеш чао и толку.. па после одете и карајте се во четири очи.
    А ова испаѓа као јас ти кажав што имав да ти кажам, а ти што имаш за кажување многу к*р и не ме боли. |(
    Така го сфаќам јас ова. Како тотално непочитување.

7. zaljubena18

zaljubena18 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2013
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    139
    ми се има случено да ми спушти слушалка.. но после 2-3 сати ми поминува лутината. Неможам да му се лутам многу, многу многу многу го сакаммм :inlove: :inlove:

8. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.180
    :D kaj go najde ova zhiti sve :D ...ufff kako na momenti mi doaga bash vaka da mu se svrtam na mazle..godini se u prashanje :devil:ama raka na srce,nikogash ne mi spushtil slushalka :P

Прикачени фајлови:

• image.jpg
      image.jpg
      Големина на фајлот:
      71,5 KB
      Прегледи:
      232
    На Alison.Di му/ѝ се допаѓа ова.
  9. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Зошто да спуштам кога можам да ја оставам слушалката на масата и да си вртам очи додека не изгасе личноста сама? :D

10. bekii

bekii Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    53
    Ми се има случено да му спуштам слушалка... но обично тој вели ајде кога ке се смиреш јави ми се...а јас уште толку изнервирана... или ке каже ајде кога ке се смириме ке разговарме...

11. EmpressA

EmpressA Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2013
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    33
    Па мора да признаам дека имам спуштено слушалка повеќепати во врска. Пред неколку години премногу го мразев тоа, мислев дека сите проблеми може да се решат со разговор, ама како што поминува време прифаќаме некои работи од нашите парнери. Во мојот случај некако се одвикнав од моите фрази "дај да решиме проблем и да не идеме да спиеме налутени" или "те молам да разговараме". Наидував на реакции од типот на спуштање слушалки, прекинување на разговор и слично, зошто според дотичниот тогаш брзо го уморуваше мојот разговор со него па му се приспиваше на сред разговор, имаше и случаи каде ми исклучуваше телефон со часови... Така да после одреден период и јас почнав да се понашам така, нели клин со клин се избива хихи :D

12. marija1907

marija1907 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    2.857
    Ми спуштил слушалка 3-4 пати и за тоа немам право да му се лутам кога знам и јас дека самата сум била крива за тие проблеми :)

13. didicool

didicool Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    85
    хаха и јас спуштам кога сум расположена и треба да се расправам за некоја банална работа.. не е решение, ама нема да ми го уништи денот, ќе му помине ќе се чуеме подоцна :)

На marija1907 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. RedHeart

RedHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    47
    Уфф многу мразам тоа..

15. Mrs.Carter

Mrs.Carter Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    111
    One of my favourites , иако мразам да ми прават така.

16. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Спуштам тогаш кога сум во најголемата нервоза, затоа што знам да бидам многу остра на јазик.
    Подобро е да прекинам пред да се изназборам. Само поголема работа после ќе си отворам.
    Не се лутам ни ако ми спуштат. Со жешка глава не може човек да се разбере, затоа подобро е да прекинеме разговор дур не ги смириме страстите.

На senjorita-v, cresa-jagoda и Mishela им се допаѓа ова.
  17. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Мене не ми се случува да спуштам слушалка. Ќе останам недоискажана и после ќе треба јас да се јавувам :D Вака ќе се испукаш убаво, а често испаѓа и да се среди караницата на крајот на самиот разговор... и така сите среќни. :makeup:

18. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.937
    Допаѓања:
    33.511
    Спуштање на слушалка е нешто што најмногу ме нервира.Му се има десено на дечкоми,но потоа не му кревав 3 дена. :D

19. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    Е мене одамна тоа не ми се десило.Ина4е на по4еток на врската еднаш многу жустро се каравме.И ми спуштии :fubar: .Послето пак му вртам за да му кажам две три речи и ме нема.Потоа он и се јавии и ја онака дрско и ладнокрвно.Му дојде памет и веке тка не правии.Сирот тојј,ја коа се дерам мора да ме слуша до крај иако може телефонот да не му е до уво ама важно времето тече.Е тоа е почит :!: :)

20. UltrasGirlMKD

UltrasGirlMKD Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2014
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    28
    Ми има еднаш спуштено у цела врска и то несакајќи исклучил,па се мачеше цел ден да ме добие,ама попусто од мене поголем инает нема ... :D Појќе ја му исклучувам дека ме изнервирал или сл. aли трае едно 15-30мин. највеќе :P