Срамот на Неуромедика

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од LocoCroco, 30 април 2025 во 09:32.

1. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.465
    Допаѓања:
    37.695
    Јас имам позитивно искуство. Отидов за панорамска снимка. Фини беа вработените. Ова беше 2005г.... Тогаш болницата беше во Влае.

2. rainbowec

rainbowec Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    6.256
    Да, гледам дека Слободен печат објавуваат анонимно што им праќаат.
    НЕКА ГИ ДОЗНААТ!

На dromka, LocoCroco и eliesaab им се допаѓа ова.
  3. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.085
    Допаѓања:
    42.167
    Колку што гледам 90% од докторите таму, се пензионирани професори или специјалисти од клиника..
    Самите имаат одредено реноме, ме сум сигурна дали и колку се во состојба да оперираат, или за консултации на повик се само.
    Гледам и Роберт Стојовски изгледа оперира таму..
    За раскринкување чисто се сомневам дека би било успешно, веројатно и паричиња се перат некако, уз помоч магије..
    Се додека има наивни луге ( и самата во физички проблем, незапирливо кашлање сум отишла таму, нели нема чекање со денови, одма ќе те викнат, мислам и инфузија ми дадоа и ме натупаа лекови, спрееви и слично) ќе си функционираат тие. На пензионериве баш им е гајле, и до 90 можат да тераат.
    Тешко оние што мора да работат таму. Знам од тие што мене ме прегледаа, ни еден веќе не е таму од тројцата.
    А за газдата и швалерајот негов, ваљда и птичките на дрва знаат, никому ништо. Пси лају, караван пролази.. Како и многу дубиози во здравството.
    Без докази е тешко. А со докази контра некој со многу пари, само милиграм полесно.

На Munchmallow20, Resana и mira.mira им се допаѓа ова.
  4. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.796
    Допаѓања:
    173.169
    Јануари 2021 год никој не се нафаќаше да дојде дома да му вади вода од стомак на татко ми освен од Неуромедика.. (асцитна пункција/парацентеза).. Ниту приватни болници, ниту домашна посета ниту било кој..
    И ајде госпоѓата Прим. Д-р Лилјана Милошевска Од Неуромедика се нафати некако..
    Пред да дојдат прашав колку ќе ме чини.. На шалтер ми рекоа 4500 брза помош (Со брза помош се возела госпоѓата) , 4-5000 за докторката, за интервенцијата и се на се до кај 15000.. Е ајде нека дојдат..
    Дојдоа, го боцнаа истече 7 литри и седна госпожата да прави математика.. Игла 250 денари, систем 300 ден.. Некои цени што се 10 пати повисоки од било која аптека..
    На крај излезе со математика од 275008-|
    Среќа имав извадено пари..
    Си заминаа и реков веќе Неуромедика и да умрам не е на список..
    Арно ама за мајка ми само таму имаше термин за ортопед.. Тој професорот Симеонов од памет не извади прво и основно, а друго решение за проблемот со болките во колената на мајка ми му беше - ослаби!
    Си платив скоро како на приватно и си отидовме.. И така...

Иначе за ова што зборите дека матичните ви креираат упати Па овие наплаќаат, јас не знам кај го гледате тоа..
    Јас на https://moezdravje.e-zdravstvo.mk/app/home си ги гледам упатите што се креирани :^)додуша одамна не одам на државно оти нема термини..

На Meddy му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Meddy

Meddy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2021
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    522
    Kој е газда?