Стварно браво за вас луѓе многу сум горда што сепак има хумани и добри луѓе. Се добро со добро се враќа, стварно ви посакувам се најубаво да ви се врати
- Dragana Mirkovic je donirala 3 miliona budžetu Republike Srbije, za pomoć stanovništvu ugroženom poplavama, dok je 2 miliona dinara donirala budžetu Bosne i Hercegovine. Apelujte na ljude da je od stvari trenutno najvise potrebna oprema: cizme, kabanice, lopate, lampe, svece,baterije,asepsol,alkohol,granule za prociscavanje vode,pelene,pelene za odrasle,voda,konzervisana hrana.odeca NIJE potrebna...
Секоја чест значи за сите и за познатите личности и за сите граѓани бравос немам зборови... Последните вести ги гледав во 16 часот како е ситуацијата?последно како што разбрав покритично беше во Босна...
http://www.youtube.com/watch?v=sfwnX_65nfo Најтешка е разделбата со саканите.Незнаат ни дали повторно ќе се видат. :'( Mи се плачи бе луѓе за ова!
Еден американски научник потврдил дека имало поставена антена во Србија, но демек не била причина за предизвикувањето на поплавите, барем така пишуваше на нет.Којзнае дали е така, а и да има,нема да потврдат.Сите дознаа за некаква антена, а странциве негираат.
На јавноста секогаш и се прикажува некоја трета слика. И да е некој таен проект, не верувам дека туку така случајно нешто ќе се дознае. Јавноста знае онолку колку што големите сили или некои други сакаат да знае Виша политика е тоа за нас.
Слушнав дека и поради таа антена страда цел балкан.Минатата година многу луѓе починале од рак поради антената.-Ова е гласина!
На гости ми беше едно семејство од босна кое живее тука во странсво оф бре кутрите загрижени загрижени сите роднини па родителите на младиот се таму. Ми кажуваше дека биле заглавени во домот нај најгорниот спрат жално господ да помогне и ние колку можеме
Допрва кога доаѓаат жештините,односно летниот период ќе има проблеми...болести,па комарците кога ќе почнат..се тоа си оди со ред така...денес го гледав натпреварот Новак Ѓоковиќ со Надал Федерер и искрено мило ми е,а и навивав за Ноле,што победи и сите пари колку му пола милион не знам точно долари,ги донира за помош на Србија и Босна.Браво Ноле! Читам на фејсбук и дека ДНК предложија идеја да се направи некаков хуманитарен настан за помош на нашиот сосед Србија и за Босна,па и сега шо се зафати и Хрватска..Ја поддржувам оваа идеја,треба да им се помогне на луѓето.А и баш ја гледав расправата на српскиот премиер кога кажуваше од секоја донација ќе запишувате се,не сакам поединци да земаат пари за нешто друго,ова е за нашите луѓе,после ќе им се даде отчет на луѓето што направивме со донациите.Браво,паметен Александар Вучич...Гледам и на вестите едно прекрасно планинско село кое имаше околу 70 луѓе,во Србија повеќе не постои,се е поплавено,буквално се...па сега и стоката ќе почни да изумира...тежок период им следи на Србите,Босанците и Хрватите...Многу тежок..Цел свет се крена на нозе...
Муабетот со HAARP e вечниот муабет на Србите - Србија до Токија. Као, Американците имаат 20 фронта за војување низ целата планета, ама ете баш Србите ги мразат страшно и им праќаат природни непогоди со помош на некои супер модерни алатки кои ги навигираат облаците и ги активираат да врнат. Тоа е исто како муабетот на Бугарите дека Исус, покрај Самуил, Александар и Дедо Мраз бил Бугар. Националистички overdose. Вистината е дека HAARP е научно-истражувачка работа на Американците која трае уште од 1994 година, ама не се знае дали некогаш послужила или ќе послужи на американската војска. Се работи за антени кои емитуваат радио бранови во јоносферата. Всушност, да имаше некаков аир од ова чудо, немаше секоја година Америка да биде мета на урагани, поплави од Мисисипи и слични чудесии како и секаде на планетата. Освен ако не се такви болесници, па ураганот Катрина да беше нивно дело. Или можда па Србите го хакирале и нападнале први? Можеби во тек е Трета светска војна? Можеби Дедо Мраз е Бугар. Јавете ми ако дознаете. Природна непогода јебига, се дешава. Иначе, Гелка, ти богу на истражувачкото новинарство... сликава е направена среде Америка, од пилот кој летал меѓу Вашингтон и Аризона. Еве ти линк. http://knowyourmeme.com/memes/fuck-this-area-in-particular
Дедо Мраз извадил сигурно бугарски пасош, затоа е бугар. Јас земав рачепкав, прочитав, ама вистината е дека никогаш нема да дознаеме дали и што се случило/случува. Пиончиња сме, заморчиња, ни останува само вака кога ќе не задеси нешто да се крепиме и помагаме.
што се глупирате бре со овие сликите и ширите само дезинформации?демек ние го знајме точно изворот на сликата каде е што е и од кога е пссс глупости
http://www.youtube.com/watch?v=hXLh2HnPmyI Не е ХААРП за да ги смири ураганите. Да не должам како функционира, ако некого го интересира сигурно знае, а и да трошам време на објаснување сигурно оние што не ги интересира нема да разберат. Чудно е, малку скептична сум, ама има веројатности милион. Ако е вистина ова со системов, според мене е одвлекување на внимание. Премногу тензија и мешаници имаше изминатиов период, може ова да е затишје пред бура, никогаш не се знае. Патем, ќе замолам ако може некој да се најде и да ми го објасни пластичниот снег во Америка, што се јави сосем неочекувано, зашто стварно ми е нејасен тој природен феномен. И воопшто не ме изненадија коментарите од албанците во Косово на групите за помош. Па и овие во Македонија што живеат, покусо да не останат да не не се пофалат дека донирале, и они биле донатори не донирале само Македонци. Нели, братство единство едно друго.. Па добро бе кој и да донира што ѓубре народ сме, си донирал и ќути, не е тоа прилика да се истакнеш и да покажеш колку „голем си во душата“. Ме револтира целава ситуација што поголема галама се направи со тоа дека сме донирале, а уствари нашите донации се речиси ништо во споредба со потребите. Медиумиве повеќе лошо прават, ќе поминат овие 2-3 дена, после ќе си речеме, ај доста им беше, им дониравме многу пари и вода, многу беа среќни и задоволни од Македонскиве донации, не им се потребни повеќе.. Минимум 10 дена не ќе можат да заминат дома, до тогаш ќе се испие водата, ќе се изеде сета храна и? Никаде нема да не има, ни нас ни... Туку, муабетов ми беше - чукање по гради или попознато - македонштина. Ај, доста мрчам..