За секојдневно облакање се разбира дека не, ама коа за јавни личности за настапи им се може се да облечат ...
Абе има и други јавни личности како неа што имаат кеш,а сепак никој не ги забележува. Е сега, мене како личност ми е одвратна, ружна ми е скроз, со сите операции и пластики и силикони на неа. Единствено стилот ми се свиѓа, стварно се облекува топ..
Циркузантка... Во секој момент очекувам да излезе да жонглира, да скока низ огнени обрачи или едноставно да извади зајак од деколтето.
На крај краева има доста убави парчиња, пола од нас не можеме ни да си ги дозволиме. Само што користи секаде фотошоп, да си го измазни лицето и телото. Старее.
Сум видела неколку слики како се фали дека има огромна соблекувална па валда е очекувано да се слика таму ) Ова со лифтот ми е недоумица
Јас коќе ја видам Карлеушава ми се дига косата како палма ми се прај,одеднаш нерви и енергија добивам како да сакам во ринг да влезам....посебно брачеда ми коќе се запни ѕвезде Спојлер: пардон лајна гранда да гледаме...шо да прам ќе трпам не ќе и наредвам дома шо да прај...али стварно циркузант е женава... Ај да не се карам...си кажав шо мислам за неа. И Верка се согласва
За Гучи манијата На некој друг и не изгледаат толку лошо,барем според мене ЈК ја следат нашите јавни фаци.
За грда,грда е ама знае да се облече понекогаш и скоро се и стои. Ете пример,тие грдите Гучи папучи со таа комбинација ми се врв.
Абе Јелена Карлеуша е високо жениште и стојат оние грди папучи а Лила села е влезена во папучите како што е малечка .
Јао, а ЈК еден стил - копирајт Алиекспрес стил, ко да ја гледам Мелита како бирала парчиња гардероба. Кога би морала да бирам меѓу ЈК и Лила, тогаш Лила е царица. Па макар дури била со залижана мрсна коса и запотена нога во Гучи папучата на Боки. Јелена Карлеуша...дај не зафркавајте, имала стил. Ама сепак групно нека си ги соберат папучите и нека си одат дома да ги спакуваат за друг пат, доста ни беше од нив.