Стилот на Кардашијанс

Discussion in 'Слики' started by malechkata, Jun 15, 2011.

1. malechkata

malechkata Истакнат член

Kim Kardashian е една од најактуелните celebrities на денешницава, можеби поактуелна и од Парис Хилтон која е наследничка, а Ким е обична личност.
    Многумина ја осудуваат поради начинот на кој се прослави (читај: приватно секс видео), и тврдат дека се било претходно испланирано.
    Како и да е, никој не останува рамнодушен на неа, прекрасна е, исто како и на нејзиниот стил. Секогаш е дотерана и соодветно облечена за секоја прилика.

Јас не сум и кој знае колку голем фан, но не останувам рамнодушна на преубавите комбинации и Louboutin чевлите кои се неизбежен дел од нејзиниот изглед. :)

Исто така, носи и чевли кои сама ги дизајнира со помош на тимот на ShoeDazzle.

Еве неколку комбинации на кои многу ми се допаѓа како изгледа:

2. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Ја љубам, али строго изгледот. Го имам гледано шоуто и ептен нискоинтелигентна ми се виде. :^) А и самото шоу е пјур булшит, го глеав строго ради парталчињата, сите се облечени топ. Многу ми е згодна бе, најзгодна. Плус Херв Леџер носи, убивам за таков фустан. :rock:

Имам такви цвикери тралалала. :D Можда ми е само малце криво кога ќе ја видам у висока мода хаљинче, и ми текнува дека е обична старлета што се прославила со секс тејп... :drunk:

Еве ја иначе без шминка.
    http://www.youtube.com/watch?v=CS5qc7FeGc8
    За лепота шознам... Онака. Али си ја сакам. И вештачките трепки ИЧ не и` ги поштувам.

3. Ashling

Ashling Популарен член

Meне па оваа ништо посебно не ми е.
    Немам појма ни која е,а само гледам статии Ким ова, Ким она..
    немам ни желба да дознаам која е
    Океј он :
    Последнава слика-врв!
    Кај се постира бе ова за стил нечиј -.-

JuLleE and Offspring like this.
  4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Без шминка ко циганка од Шутка е, цела црна таква уф не можам ич не можам да ја гледам така. + тоа што става ботокс и што ми е дебела, облини ок ама толкави ? Не. За облекување ништо посебно не е има убави парчиња ама има и најобични кои не би ги купила и да можам, а има и такви бесплатно да ми ги даваат не ги земам да ми фаќаат место во плакар. Ми се свиѓа само косата, ништо друго. А за стилот, има убави комбинации и секако, има и грди. Фармерките на последната слика и се грозни, кошулата ништо посебно, чевлите сами по себе убави ама кај одговараат со комбинацијава?! И ташната грда = комбинација тотална утка. Се што јаде очигледно во задник и бутови и иде, што не ми се допаѓа во фустани не изгледа толку лошо иако е полна, ама во панталони и фармерки се познава дека е дебела во тој предел од нејзиното тело.
    Едит:

Вака никогаш не би се облекла. Виолетово и праска боја, ужасно грдо за мои очи + златен каиш?! :puke: .

5. starbucks

starbucks Популарен член

Па тоа е и проблемот, што она не е ништо, а само се појавува на тв.Бог да чува од такви.Многу ме нервираат,и таа и нејзините сетри.А за стилот, некогаш убаво знае да се облече,ама некогаш тотална утка.

6. savana

savana Популарен член

Згодна е, ми се допаѓа како се облака, а посебно ми се допаѓа косата :D
    [​IMG] :)

7. lola-86

lola-86 Истакнат член

Јас ја обожавам,супер ми е.многу ми е убава,сакам вакви жени,со облини а не анорексични.И мн.Убаво се облекува.
    П.С.Ми викаат сум личела многу на неа :$

8. Anely

Anely Истакнат член

Што е убава убава е ја обожавам девојкава, со шминка, без шминка секако ми е убава!!!

srci and unstoppablemind like this.
  9. nena2010

nena2010 Форумски идол

Не сум фан на вакви старлети кои немаат содржина во себе, но :!: ми се допаѓаат и она и сестрите заради тоа што не се анорексични, што имаат облини како секоја нормална жена, и дај боже децава да се угледаат на нив во телата, а не на оние анорексичните од фешн тв. Инаку ми има премногу пластика, и шминкта и е монотона и делува како маска.

goddess.Of.chaos likes this.
  10. Downy

Downy Истакнат член

Незнам ни која е ни шо е искрено.. вака шо сум ја среќавала по нетов.. али е факинг ХОТ :rock:
    Не Газе .. Не Газенце.. Него ГАЗИШТЕ :D Доста беше од анорексијава по светов .. дајте малце нека се таласа :D :D
    и стилот ми се допаѓа,има некои јаки парчиња што со задоволство би и ги украла :lol: :)

goddess.Of.chaos likes this.
  11. Hova

Hova Истакнат член

Не разбирам како не ја знаете :o ... За мене една од најдобрите жени....ми се допаѓа нејзината коса, има убаво лице ...прекрасна е

12. BlackCat

BlackCat Популарен член

Ми се свиѓа само косата кај нејзе и нејзиниот глас (не за пеење туку како збори). Без шминка е ко циганка , со како пластична барбика...да и стават само малце пудра и шминка на очи може да биде убава...а за стилот па некогаш знае убаво да се облече некогаш има огромни утки ( читај : најчесто)...и сите викаат згодна...како не , разбирам јас облини , ама она има ОГРОМНИ КОЛКОВИ и ств ПРЕГОЛЕМ ГАЗ....не е родена така тоа и е сало на колковите и газот...стварно ми изгледа вулгарно во стреч фустанчиња и газот како израсток и е...

Plavusa.17 likes this.
  13. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Сличиња. :)
    Прејако ми се облекува! :rock:

malechkata likes this.
  14. malechkata

malechkata Истакнат член

Овој фустан e од колекцијата на GUCCI 2011 S/S. Овие бои се најмодерни оваа сезона, и сите модни списанија низ целиот свет го диктираат овој стил.
    Овој фустан само во различна боја беше прикажан во мајскиот број на српскиот Cosmopolitan Magazine, во фотосесијата со наслов: "Pravilama po koje zhive modni urednici". Исто така наведено беше дека секогаш треба да се комбинираат пастелна со пастелна боја и јака со јака, а никогаш една со друга.
    Не можев да ги најдам сликите од таа фотосесија, бидејќи како што кажав се од минатиот месец, но еве неколку слики од колекцијата на GUCCI.

BooBear and Dgirlll like this.
  15. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Мене ми се допаѓа Ким.
    Иако е дебела(значи не е полна туку дебела е она) сепак знае да се стегне и да изгледа привлечно.А и покрај толку стилисти како да не биде убава.
    Скоро сите комбинации нејзини би ги носела и јас :D

16. Whatsername

Whatsername Популарен член

Самата по себе е убава (нашминкана, без шминка ми е како циганкине од улица), а косата и е сон.

Но, :!: не ми се допаѓа телото, а посебно задникот. Мене на се ми личи, само на задник не ми личи. Тоа нешто е преголемо, личи баш како што спомна некоја феминка погоре, како израсток. Навистина изгледа вулгарно во некои комбинации, но во некои не доаѓа толку до израз.

И таа и сестрите ми се многу нескладни како за својата висина (Ким има 157 цм) и ми изгледаат многу широки. Посебно таа во средина, како џин е во споредба со другите две.

Забегав малку оф-топик, бидејќи сепак темата е за стилот. Од неколкуте комбинации што ги имам видено, можам да кажам дека најчесто се облекува убаво, иако често сум ја забележувала и во тотални утки.

17. Estelle

Estelle Истакнат член

Дефинитивно е HOT! :) STEAMY дури :D е сега може малку и е преголем задникот ама и тоа може да се среди...сакам вакви девојки, прави жени, вистински згодни :) некогаш прави утки во облекување ама воглавно е добра.
    а за тоа каква е ко личност и интелектот нејзин не коментирам...аманее ништо подолу од многу нејзини "колешки" :D

Исто и Моника Белучи ми спаѓа во списокот вистински згодни :)

18. The-Queen

The-Queen Популарен член

Мене Ким ми е прекрасна, убаво тело и убаво лице си има. Јес да има некој килограм плус ама занае како да ги носи тие килограми :) И стилот и е многу добар ;)

Attached Files:

19. A-j-a

A-j-a Популарен член

Цело време се прашував што е типкава што толку ја има по весници и тв, дали е некоја актерка, пеачка....а тоа била ниокој и ништо обична девојка која се прославила преку секси клипче. Али како и да е што сака нека нека биде девојкава е згодна и убава сеа не бог знае каква лепотица ама убава е и се облекува убаво. А и како да не биде убава кога ја средуваат стилисти, и се може бе си има пари.

20. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Мене ме интересира што бара на црвениот тепих, разно-разни отварања и промоции каде присуствуваат славните пејачи, актери, луѓе професионалци кои доаѓаат заради работата на сите тие спектакли ?