Е добро де, не им личело за годините. Кај нас има еден куп девојчиња (жени) што вака па и бетер се облакаат на 15 години а камо ли па овие што се познати. Плус мене искрено ми се препрепреубави, значи двете ми се совршени, и згодни и у фаца убави и се и плус тоа што преубаво се облакаат (без разлика дали им личи на годините или не). Инаку никогаш не би помислила дека им се полу сестри на Кардашианс. Искрено воопшто не личат, овие се многу поубави и стварно згодни за разлика од другиве дебелкиве, со огромни бутови и препуни силикони (или па не, незнам, ама како и да е). Иако ова е само мое мислење нели. Еве и неколку сликички Омилени ми се.
Mногу е ослабната значи Да не редам сега еден куп слики, имаат некои вртоглаво јаки комбинации, ама имаат и пари
Според мене, Кортни најубаво се облекува од сите. Има прекрасни комбинации. На второ место би ја ставила Клои, а на трето Ким. Еве неколку комбинации на Кортни што ми се допаѓаат..
Кортни во последно време и го краде *спотлајтот* на Ким. И ми се допаѓа, можеби не во целост, но има одлични комбинации.