Абре каков стил какви бакрачи. Не е никаков стил да се појавиш на црвен тепих во дизајнерски фустан и чевли. Ова е едно распрдено детишто кое навира врз себе што ќе му се фати и како што ми се гледа се‘ уште се бара себеси и абер нема ни да ЗАПОЧНЕ да гради некаков стил. Модна икона wannabe. Спојлер Едно време беше жениште... А на сликава во постот погоре личи на Драко Малфој од Хари Потер...
би ставила уште илјада слики ама ме мрзи ... и да дајте ве молам нека го смени некој насловот стилот на Мајли Сарјус
Мене пак, премногу ми се допаѓа како се облекува. Секогаш со отворена уста останувам кога ќе ја видам некаде на некое Холивуд случување или пак на приватни фотки и слично. Мене ми е значи WOW, свака част на девојчево. Порано откачував по неа. Спремна бев да натепам некој ако дкажеше нешто против неа, нејзиниот стајлинг и изглед, песните и др. И до ден денес ми е моден узор. Пак си ја сакам али не лудувам И завидувам и на телото и на се. Еве некои сликички.
Не бе ич не е ни убава, ни згодна , ни убаво облечена... Друго сакав да кажам - “била распрдено детиште“, лигла, шмизла.... бреј мајката. И се може, богами. Што па вие направивте во животот за да плукате по некој кој од 12 години штанца милиончиња на СОПСТВЕНА сметка.
Мене типкава ми е крајно антипатична, ама богами има некои дообри комбинации, кои мене лично ми се допаѓаат.
Препознатлива по отворената муцка! Нема слика а да не биде со отворено уста... Некако грд став ми зазема, инаку стилот и е петка, ама има и лоши комбинации. Се на се ми се допаѓа, знае да се облече убаво.
Оооооо даа !!! Мајлии Мајли многуу е обожавам, а исто и стилот и го обожавам. Многу е сакам и мене преубаво ми се облекува.. Девојкава е прекрасна со еден збор