Прочитав некаде дека и‘ било криво што се ишишала. И треба да и‘ биде, убава коса имаше. Red carpet arrivals for 66th Annual Golden Globe Awards
Единствено ми беше интересна и слатка додека како мала ја гледав во серијата ''Hannah Montana''. Супер девојче беше.Потоа почнав да читам за неа дека пее и др.работи. Сега ми е одвратна.Посебно откако ја скрати косата. Значи од така интересно девојче стана безобразна девојка.Ни стилот ни ништо повеќе.Катастрофа. Спојлер
И мене ми беше многу поубава порано, но откако ја гледав на настапот на VMA, не знам што да мислам Ваљда е се’ само шоу бизнис, кој би знаел..
Секоја чест за кратењето на косата, јас не би имала храброст да ја исечам косата така,сепак и косата спаѓа во стилот на еден човек или па само за слава го направила тоа, како и да е пред тоа беше поубава, и во фаца и стил и се! плус тоа многу деца,тинејџери ја саакаа ја знаеа како хана монтана, требаше да си остане старата мајли како што станала популарна и да си остане доследна на стилот што го имала.
Стилов е...да почниме да одиме голи... А, ова држењето за таквата (И Ријана го правеше тоа), стварно не знам што им е филмот..
Порано беше океј,сега е заникаде.Косата,стилот,како што спомнала претходната форумџика,гола е стално што ја гледам чат пат. А еве некоја фотка од периодов кога ми беше убава и слатка.