Подвижно виножито кое вришти за внимание.Чудни форми и бои непознати на спектарот на човечкото око.Неразнумно комбинирање на принтови,нападно и кич.Има преубави мачкести очи ама настојува да изгледа постојано изненадена . Знам само една песна.Не сум склона кон наелектризирана музика полна со еуфорија.Меланхоличен тип сум си јас http://www.youtube.com/watch?v=YVw7eJ0vGfM
Во поглед на стилот, очајно се обидува да биде нешто различно,т.е да биде Лејди Гага... ама веќе ја надмина со глупостиве. Двете не се свесни колку се поубави во нормални комбинации.. Ама тоа е шта чеш, и глупоста нема мерка веќе.
Стил? Па подобро ќе се облече ако се намачка со лепак, истури алишта на земја и се растркала низ нив.
не ми се допаѓа нејзиниот стил а и тоа што со бојата на косата сина зелена розева се обидува да ја копира кејти пери и лејди гага со облекувањето воопшто не ми се допаѓа!!
Е ова ако се нарекува стил,тогаш јас сум сирена! Абре оваа се што нашла во плакар стајла на неа. Ич не ми се допаѓа,многу ми е гадна.Се обидува да наликува на Лејди Гага.
Да бе, кој стил е ова? Земи чадор,лепак,фустан,бунда,купаќи и штикли 20 cm стави на тебе и после кажи имам свој стил. Зошто не облече нормлно нешто,колку поубава е така.
Хахахахахахах СТИЛОТ на Ники,ме изнасмеа темава.Кој стил бе луѓе?Ова стил е? Све своје са собом носим,циркузи. Копитана на Лејди Гага гледам и низ град почнаа да ги носат,е сега уште ваква некоја со СТИЛ да видам. Лепотица!
Ма ова е убавица,како така ми ја навредувате?!?Абе ова ли е стил?!?Личи како некоја избркана од Чернобил со алиштава.
Вистина е дека претерува со комбинацииве,навистина изгледа ужасно,но таа има обожаватели,позната фаца е така да немаме што да правиме освен да ја игнорираме и толку.
Кој стил жити бога, како подвижен циркузант е. Ептен ептен лош изглед на барбика, како е полна со ботос насекаде и никој не сака да си игра со неа.
Оваа стил? Нема. Сакала божем нешто поразлично да биде ама утнала. И со Лејди Гага не ни може да се споредува јас мислам. Ама ете популарна е, песните и се слушаат, многу и е гајле.
За глас има глас, имам неколку песни што ги слушам. Ама за стил според мене Катастрофа. Мене лично воопшто не ми се допаѓа..