Да се самоцитирам, ми се допаѓа што е уникат, а инаку вакво нешто јас не би облекла.А за глас има, слушам повеќе нејзини песни и ми се допаѓа што е раперка
Искрено, не ми се допаѓа не затоа што нема стил по мој вкус туку зошто е премногу вештачка, силиконска
Мене многу грдо ми се облекува,има само неколку комбинации што ми се допаѓат а другото А фацата да не зборувам,никаква Eве овие комбинации и се добри
Каков и да е нејзиниов „стил“ (ако воопшто е стил), не ми се допаѓа воопшто. Иако, има неколку добри комбинации кои се преретки, сепак ова што најчесто го облекува ја прави да личи на циркуски артист, а не на жена која се смета за пејачка.
Изгледа премногу вештачки. Оваа нема никаква врска со стил, уникатна па и не е баш, сите ја копираат Lady Gaga и мислат дека се интересни. Епа не се! Ова не е мода! Ова е грозотија.
Жива катастрофа. Не можам ни да ја смислам. Колку е само пластична,грда, прав циркузант. Одсекогаш сум ја мразела..
мене не ми се допаѓа мн стилот, никогаш не би се облекла така а па да ја видиш одма ке ти привлече внимание и е интересна за гледање Спојлер she is barbie
Основала свој моден бренд.Искрено мене ми се допаѓаат парчињата од колекцијата. Спојлер отворете ги сликите во нов таб затоа што се преголеми
Одвратна е. Претерува некако, ептен ми е извештачена -.- Од желба да бидат уникатни и оригинални и посебни, излегуваат циркузанти. Ако ова е стил .. -.- Како што кажа некоја феминка погоре неколку парталчиња и Ники Минаж е облечена