at Paris Fashion Week : Christian Dior Spring / Summer 2013 А овој фустан не е по мој вкус. Од се по малку има и на крај е премногу! И чантата е лош избор.
Со дечко и ми се поим за идеален пар За стилот немам коментар, дефенитивно девојкава знае да те остави со отворена уста. Како и успеваат некои комбинации само она си знае. Слики... Спојлер
Ми има некој посебен шарм девојкава. Има некоја специфична убавина. Инаку прв пат слушам за неа и ја гледам. На многу самоуверена ми личи. А со комбинацииве без коментар ме остави Занемев. Незнам, прекрасна е... Многу ми се допадна црвеното капутче и оваа блузичкава Мислам некоја феминка над мене ги имаше постирано.
Веднаш по Jessica Alba следи Olivia Palermo. Убави и се комбинациите, од сите слики до сега нема ниедна на која не ми се допаѓа како изгледа. Браво за неа
„Уживам кога ќе станам наутро и ќе го почнам ритуалот за средување. Уживам во модата, таа ме исполнува, уживам да смислам комбинација и гордо да се прошетам во неа. Модата е мојот живот, а животот е премногу краток за да потрошам ден за тренерки.“ рекла Оlivia Palermo.
Многу ми се допаѓа нејзиниот стил бидејќи е специфичен... Се гледа дека има добар вкус и одлично ги комбинира боите... Инаку ги истакнува нејзините атрибути, особено нозете и во секоја комбина изгледа одлично...
Воопшто не ми се допаѓа. Девојкава има повеќе смешни одошто убави комбинации. Ја нарекол некој модна икона, па ај сега и перде да облечам модерно ке е.