Значи све, све, али повеќе глумици со такви прекрасни коси на исто место иам видено само во турскиве серии..до генетика ли е, до клима ли е, шо и да е...
Девојкава, глумеше во Езел случајно ја најдов убави комбинации има. И Ејшан имаше преубави комбинации (Cansu Dere) И Бахар Ајлин од Бурни времиња И Каролин
Има повеќе актерки кои ми оставиле впечаток со нивното појавување низ сериите. Џанан, навистина моќно изгледа, има таква појава, препреубава жена ! Спојлер Неџла, многу нежни црти на лицето има. Mногу ми се убави комбинациите со сако, често ги носеше. Спојлер Јешим, ја обожавам ! Иако многумина ја мразат мене ми е многу харизматична. А што се однесува до стилот мислам дека се е кажано. Спојлер Јасмин. Често носеше убави фустанчиња а и таа е убава Спојлер
Некои ми се допаѓаат некои не..Не ги гледам ама еве ќе кажам дека во целоцт Јасмин ми се допаѓа,И оваа Јешим не ги гледав и не ги знам ,од овде што ги видов тие две најмногу ми се допаѓаат,и Назли понекогаш ја гледам од ,,зет дома зет,, знае да се облече онака едноставно ама убаво...
таа шо си ја ставила втората слика не е јешим од шпанските тинејџерски филмови беше само не ми текнува точно која глумица беше а еве и од мене некоја сликица
Нјамногу ми се свига стилот на Јасмин,Јешим и Каролин.А и Хурем мн добро и стои облеката од серијата,а Махедевран ич не и стои,како костур во пизами е (според мене).