хахахахахаа па оти прочитав на едно место си напишала средено и секси и за нешто такво турбо фолкерски ми стоеше значи грешам ок сега ќе ми се смени мислењето.........за нешто ваквоо сега ок е ??
средено и секси турбофолкерки ти стое..... незнам зошто таков заклучок......тоа воопшто не е во мој стил....а за оваа втората сликичка по добро е (за првата кога ја видов уште да се онесвестев)
те ма ане тука си пишала секси а сликата не била по твој стил . Од тука ми беше заклучокот мило ми е што грешам ама кажи каков е првиот фустан не да се онесвестеш како може некој такви да бендисуваат
незнам стварно си немам поима..многу е беден фустанот....сеа да не се наврде некој ама јас таков не би облекла а и не замислувам некоја од девојките на форумот дека би облекла таков фустан..позз
а сега еве малку сум збунета во последно време еве одма ќе се потрудам ако не најдам до вечер обавезно ќе имаш!
пролетната варјанта со кожената јакна да погоди !!! Но, за летната не ! Хеланки ми се некако аут ,практикувам бермуди и кежуал фустанчиња. Во глобала си погодила позз
чиста 10 ка бравоо!! како првите бермуди исцели си ги купив вчера само сиви :y: полн погодок како да ме познаваш ејј