Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Стилот на омилените блогерки

Дискусија во 'Слики' започната од rossonerka, 25 јуни 2011.

1. Boleyn.7

Boleyn.7 Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2013
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    425
    Ќе може линкче од девојкава ? :)

Прикачени фајлови:

• p.aris (6).jpg
      p.aris (6).jpg
      Големина на фајлот:
      248 KB
      Прегледи:
      755
  2. lextravagance

lextravagance Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    604
    На Boleyn.7 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Блогерка е ? Ако е,линкче ?

4. lextravagance

lextravagance Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    604
    http://www.kellimurray.com/blog/ :)

На tea4e му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.147
    Допаѓања:
    156.315
    https://www.youtube.com/watch?feature=p ... ZM-eG-SZ_A

Ова како нашите модни блогерки. Особено тие попернатите кои џмијат во зара и манго.
    Освен Ел Сааб фустани што знаат да разликуваат, друго нешто поретко, ама ете они ти биле по уличната мода... а дремеа за гратис карти на фешн вик ко тужни сови.

На Chocolate.me, Minnie 1, duffi и 10 други им се допаѓа ова.
  6. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    ^^ Oваа Зорана ми е позната,еднаш и го посетив блогот. :)
    Налетав на едно видео,нешто како омилен појадок беше,и со сиот памет покажуваше како се прави кајгана. :lol: :!: Да,најобична кајгана,и тоа многу студиозно и ентузијастички,мислиш презентира најнов и најкорисен изум.Го изгледав цело,со мисла "не е белки толку....."....aма беше,за жал. :)
    Понатаму што има да се гледа.

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.147
    Допаѓања:
    156.315
    До мене е или сега се просветлувам дека е*аната тн улична мода ја сакаат - травестити, несфатени и такви кои имаат необјаснива потреба да се истакнат дека имаат поинаквост и уникатност, па и талент, пошто други таленти и не поседуваат и девојки со изузетен несензибилитет за естетика ?!
    Не брате, не ми треба моден дизајнер да ми каже како да се облечам, ама исто така не ми треба да те гледам како ти е пола глава избричена, имаш истетовирана птица на грбот, на џемперот имаш дупка и изгледаш како подвижна шкембе чорба и да ми го декларираш како УЛИЧНА мода.

Веќе подолго време ми се блуе од модни блогерки (знам дека има и тука, ама исто така добар дел дел сте непретенциозни во истото, така што не го сфаќајте ова на ваша адреса) и од терминот улична мода, па прилично среќна сум после видеово, зошто ми се испоставила генерализацијата дека овие кои се фаќаат за мода се површни и игнорантни, а не несфатени и естетски чувствителни луѓе. Еве толку сум среќна што дури и не спијам... лажам, имам температура (околу тоа добредојдени се совети за кревање на имунитет во ЛП (сериозна сум) оти настинав ден после прекинување со терапија за пнеумонија, фак мај лајф, а? :worried: )

8. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    http://www.insidethebworld.mk/
    Вреди да се погледнат македонски модни блогерки со беспрекорен стил соред мене,Марија и Мартина 2 сестри кои ме воодушевија...

На Rose96 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Ketnis

Ketnis Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    238

Прикачени фајлови:

На EMoonlight и Sunshine.Sunshine им се допаѓа ова.
  10. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Јас ја следам од самиот почеток и во последно време крајно сум разочарана од неа,мислам глупоста во Милано му беше врв жива катастрофа немам коментар и што ми е мн смешна цел балкан ја скапа брукање а се прави на 3 и пол како ништо да не било,со глупите Влогови ја претера мислам исто пак исто,ај да снимиш влог во друга држава да си разбирам да видиме нешто,не SEGA ODAM PO MAJKAMI SEGA ODIME SO DRUGARKAMI NA PIJALOK мислам кој простотилок чупети мислам дека озбилно треба да се преиспита и да почни да снима некој тематски видеа што личат на нешто и памет да има за друг пат на интервју боже бруки...

На renata77 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125
    Морав да коментирам, предобар им е стилот, фотографиите, а и премногу среден блог мене искрено ми е еден од подобрите во Македонија :) Изгледаат светски, особено на последните фотографии од модниов викенд :inlove:

На mime87 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Rose da se nadovrzam i tie 2te se cist primer deka ne mora da imas MARKA obleka za da bidis modna blogerka kaj nas,bidejki imame blogeri koi navistina znaat sto e moda i kapa mu simnuvam za kombinacite... image1.jpg

На Rose96 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.745
    Допаѓања:
    3.576
    Тоа што и сакав да го кажам во врска со оваа Зорана, веќе го има како коментар на видеото кое што претходно го постираше Лилит:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  14. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
  15. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.087
    Допаѓања:
    72.293
    http://kenzas.se ова е нејзиниот блог

На tea4e му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    EXPRESS_24_inch_One_button_jacket.jpg EXPRESS_high_waisted_jean_legging_black.jpg gold_silver_sequin_dress.jpg MOTHER_The Looker_jeans_in_tied_and_true.jpg Stuart_Weitzman_Highland_over_the_knee_boots.jpg Shoshanna_Clara_gown.jpg

На Acka22, One.Moment и joy1 им се допаѓа ова.
  17. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.750
    Навистина,мн убави комбинации имаат.НО едно нешто не ми се допадна.Еден куп лажги со опашки во врска со тоа од каде им се парчињата.Под секоја слика имаат дескрипшн секое парче од каде им е што е супер,но каква им е таа потреба да лажат?!
    Исти балетанки ,како сандали имам од Офис Шус се,од колекцијата на Kitten,они пишале Forever21.Истото и за шеширот еден.Пишале Forever21,a буквално истиот ене го во Страдивариус.
    И за едниот саат незнаејќи дека се гледа скроз што пишува на него пишала Fossil ,а на него пишува Quartz.
    Хаха ,прво си ги забележав своите исти балетанки кои не се од Forever21дефинитивно ,па тоа ме натера да прочачкам и на другите нивни слики :)Си помислив можеби случајно згрешила и помешала од каде точно ги земала,но очигледно не е така:)

На mia993 и simoncelicius им се допаѓа ова.
  18. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Се согласувам дека лагата не е начин да се истакнеш и знам дека го прават тоа модните блогери со чесни исклучоци не само овие туку и скоро 70%,модниот свет стана пренатрупан во секој поглед,модните блогери се многу бројни според мене дури премногу, и сето тоа ствара притисок да не паднат во сенка да се истакнат итн,имам многу читано како блогерите купуват парчиња кои се добра емитација е се фалат дека се оргинали значи ова е често,иако е лесно да се избрукаш и на овај начин како што се избрука Зорана блогерката на начин на кои сите знаеме но сепак лагите кај никој не се исклучок, иако мене искрено ме интересира само комбинацијата а тоа што носат од каде е и колку чини ретко и го гледам...

На mia993 и mirandaa им се допаѓа ова.
  19. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.779
    Допаѓања:
    324.973
    Додека има глупачки што ја следат и и се поклонуваат дотаму ке снима и глупи влогови.Она пари зема од тоа и баш ја боли увото.

20. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.649
    Допаѓања:
    29.331
    Јас сакам нешто да прокоментирам за нашава блогерка Фросина.
    http://www.frosinna.com/
    Ја следам од почетокот, има навистина интересни комбинации, блогот и изгледа солидно навистина, гледам се труди ептен да го подобри блогот, има доста квалитетни фотографии, ама едно нешто не ми е јасно.Зошто постира комбинации, кои да бидеме реални никако не се за на времево?!? Нема никаква поента да постира комбинации кои ги облекла само за сликање и толку, не ми е намената на моден блог за тоа.
    Пример последнава комбинација што ја стави:

На One.Moment му/ѝ се допаѓа ова.