Во Париз ми беа омилените комбинации, дефинитивно. Еве нешто од таму, плус уште нешто (ќе се трудам да не постирам веќе постирани, ама ако се случи извинето ќе е )
Дефинитивно Серена! Го поштувам стилот на Блер,зошто и е специфичен,уникатен и едноставно ја издвојува од толпата.Ама за мој вкус Ноууп.Ретко која нејзина комбинација како целосна комбинација,би ја носела.Парчињата посебно да. Ама затоа ретко која комбинација на Серена не би ја носела.И мене Серена ми е и поубава и во фаца,баш ми има некоја едноставна лепота. Чист пример за тоа што зборувам,мислам Блер Ват д фак?!!!
И од мене некои комбинации на Сирина, и мене повеќе ми се допаѓа нејзиниот стил, и баш ми се иритирачки коментарите дека е многу висока па уште на штикли не знам како изгледала, па што дека ?? Ако вие сте ниски, никој не ви е крив. Многу ми е природна, убавка, харизматична, позитивна, жива. Како што приметив нејзиниот стил се врти цело време околу модните додатоци, парчињата облека може да се наједноставни, но добра јакна и чизма и супер изгледа. Особено поштуем шо носи краток шорц или сукња со чизма, е умирам за такви комбинации.
Прегледувајќи низ сезоните, мене овој фустан ми има совршен крој. Многу ми се допаѓа, жолто не сакам, ама на Блер и стои совршено.
Па интересен стил тераат и двете,иако не ги знам многу.Ги научив од самата тема,бидејќи не ја следам серијата.Двете се убави и слатки.Интересен е стилот,некогаш доста претерано,знам дека стилисти им ја бираат облеката али сепак немаат смисла некои комбинации
Една песна од мене, немојте да ме карате ! Пак колку толку е поврзана со стилот на Блер, кој е прекрасен во спотов Можеби требаше оди во хит на денот ја утепав од слушање. Уште Чак да беше во спотов, полн погодок ! Супер песна ејј http://www.youtube.com/watch?v=JZg3ibOt964
Повеќе ми се свиѓа стилот на Блер. А ликот на Серена ми е одвратен па може и затоа не го сакам нејзиниот стил Иако добри комбинации и прават и нејзе сепак Блер ми е поуникатна. Вака на пример овие комбинации на Серена воопшто не ми се свиѓаат. Ова фустан или блуза е? Чизмите ама ич не ги можам...(за хулахопките немам замерка, имам исти ) А од Блер веќе повеќето сте ги ставиле, јас овие ќе ги издвојам: Совршено:
Литон нека си се држи до глумата. За пеење не ја бива ама ич Добра хулахопка (знам дека е Џени, не ме карајте): Aj уште нешто
^ Ливинг мор да ми ги купиш сеа хулчахопките! Јас не сум ги забележала прекрасни се А и јас обожавам фустани со еден ракав и го помнам оној фустан на Серена, прекраснотии. Исто и жолтиот фустан Трендафилка што го стави од Блер, фантазии братче Еве ги на Еми наградите 2009та заедно На друг црвен килим, некоја промоција е ова На Мет галата годинава A споредба на минатиот Мет бал A oва
Една од причините поради која ја гледам Gossip Girl се Blair и Serena и нивниот уникатен но сепак неверојатно прекрасен стил на облекување. Комбинациите се СОН!
Aууууу и се мафта дупето од хеланките. Мори Блер ме разочара беај Уште да носеше хулахопки на сандаливе и хеланки ќе се откажев од неа преку весник