нема посовршен стил од на двете ама многу пробвам да ги имитираат ама нема шанса оти секој треба сам да ги прај стилот исто и миша бартон јака е вкрај нема муабет во облеквањето еве ги мојте прфект фотки
Блер и Серена, и двете го негуваат тој уникатен стил, што мене премногу ми се допаѓа, секогаш се прекрасно облечени.
Прво да ставам еден од ретките моменти кога Ванеса беше убава. Фустанов ми е прекрасен. И после уште нешто
И двете ги сакам, но повеќе Блер. Блер е лепотица у права смисла на зборот, и за мене е светлосни години поубава од Серена. Женствена лепота, префинета, аристократска, природна... Немам коментар за како се облекува, иако на почетокот повеќе ми се допаѓаше, во 1 и 2 сезона. Венчиња, панделки, локни, малце шминка, долги трепки и румени образи, па прекрасна е! Серена ми е премногу американска, нишо нарочито фацата, али прејаки алишта, збор нема. Две до три бои, но крупни и масивни ѓердани (ор ватевр додатоци), ташна најпопрекрасна и сон изглед. Birthday girl, третата слика несвест. Иначе содржински е тешка глупост серијава, мислам дај, говорна порака мамо не ми е денот, со Станка у Шпанија отидов ај чао. Али си ја глеам, ради двеве, ради Чак...
точно е дека блер појке ја средвата ама серина е појака има некој шарм, а иначе нема муабет за блер колку аристократска фаца има а и се е понашање, серина ми е несредена во косата во 4тата сезона еј а ви текнува на џени ?????? еве едни јака слки од неа
Абе како сака нека се облече... таа неприродна извештачена насмевка ме вади од такт Еве уште нешто од серијата
нема појака од серина шо сакате зборајте има прејак шарм знајте дека со леонардо ди каприо оди сефа ха ха ха прејака ееееееееее
И двете се убави на свој начин. Кај Блер ја сакам онаа грациозност која постои при носењето на облеката. Нешто што кажува дека е софистицираната млада жена која трга кон освојување на светот. ( Оние која гледале/гледаат четвртата сезона го знаат тоа ) Додека Серена зрачи со огромен сексапил. Bombastic - Fantastic. Често ме инспирира при моите вечерни излегувања. Јас сепак повеќе си ја сакам Блер.