Мене оваа Блер прав циркуз ми е,ич не ми се допаѓа ама ич Шаренила,триста чуда на нејзе катастрофа Серена е подобра,има доста комбинации кои што ми се допаѓаат
Ич не ми се допаѓа Serena, нема ништо специфично во неа... Како мртво пувало ми е во серијата. Ми иде на живци, со нејзиниот вечито поспан глас и фактот дека нема никакви експресии на лицето, све е она нешто тажна.. Џабе ја облекуваат толку убаво, нема ни трошка шарм, нити знае да ја носи облеката... Блер е премногу шармантна, иако е далеку по неубава да кажам од Серена. Она кога оди- како земјата под неа да се тресе.. И точно знае како се носи облека, затоа и многу е по впечатлива. Обожавам како се облекува.. Всушност, и двете ги облекуваат преубаво ама Блер е далеку по доминанта од Серена. Спојлер
Најдобри комбинации од Блер од 2 сезона : Најдобри комбинации од 1 сезона : Најдобри комбинации од 3 сезона :
знач идолиии ми сеееее и блер и серена, многу се убави, парчињата што ги носат се прекрасни.. ја обожавам блер и нејзиниот стил, али ај да видам некој кај нас така да се облече или да искомбинира парчиња цел град ќе му се смее, ретки се храбрите што ги боли за другите.. поготово додатоците за коса на блер ми се омилени..
Во компјутер имам 758 слики со Блер, нејзините комбинации, таа со Чак, таа со било кој. Прекрасен стил има во серијата, одлично ги комбинира дезените и не претерува во тоа. Ми се допаѓа што се истакнува повеќе како жена, носи повеќе фустани и суќни, не сум видела епизода со пантолони или со фармерки, освен првата. Хеланки, хулахопки - од неа ги засакав. Различни дезени - со обични работи, полн погодок. А балските фустани, како совршени за нејзината личност. Го истакнува нејзиниот карактер и убавина, нејзината желба да биде во центар на внимание, а и е. Косата и е многу убава, скоро секогаш во некоја фризура. На венчињата јас не сум и обожавател на таа со љубов ги носи. Многу слики има постирано, скоро сите мои омилени, нема да се повторувам многу, само моите најдобри ќе ги ставам, и подобри и добри.. Да можам сите би ги ставила, нема утки кај неа.
Blair & Serena имаат high fashioned style. Имаат свој стил, висока мода, прекрасно, со каква елеганција се облекуваат. За жал како што рече една феминка погоре, ретко кој има храброст да се облече така, само поради тоа што многу девојки нема да ја сватат облеката и модата и инспирацијата и ќе дојде до исмејување.Што е навистина засрамувачко по мене. Мнооогу се нервирам кога некој што врска си нема со мода, ни прати ништо ни се интересира, ќе ми искоментира за некоја убаво облечена девојка. Намерно велам е баш е мој стил и ми се допаѓа, од инат бидејки ме нервираат таквите (оговараат, а не се ни потрудиле да видат колку е тоа убаво и со труд да кажеме искомбинирано). Да не бидам оф топик, нешто од Blair, бидејќи ми е омилена: