Да бе, обична била. Ако изгледа женствено, нормално, едноставно и вкусно, обична е. Ако не знае што попрво со себе попут Ријана и носи корсет со пижама со чорап и шпиц штикла, нема изграден стил премногу експериментира. Мене ми е прекрасна и преубаво облечена, со или без шминка, и во серијата, и на слики и од улица и од црвен тепих-ивенти. Многу ми е убава и згодна и секси се`.
Мене ми се допаѓа нејзиниот стил,секогаш ми е скоцкана...имам приметено дека скоро секогаш носи прекрасни штикли,мислам целата ми е прекрасна Сега во компјутеров немам слики од неа,за да ставам и да ви покажам кои нејзини комбинации најмногу ми се свиѓаат,ама скоро секогаш ми е убаво облечена и суредена
Елегантна е и доволно е...Си има стил, си се носи тесно и на високи штикли. Одмерено и без изведување...Вкусно а секси облечена...Супер си е.. Единствено не ми се допаѓа што многу го форсира сатенот...можеби е прашање на вкус, можеби неа и се допаѓа, севкупно за разлика од другите, барем има стил.
Прекрасна е. Секогаш е средена, никогаш не сум забележала слика не средена. А на црвен тепих, изгледа одлично.
Во суштина, убаво ми се облекува и секогаш е средена топ, ама знае и да направи некои фрик-комбинации, да се чудиш што ли тоа облекла
Ева Жаклин Лонгорија ми е една од најубавите жени а еве и некои слики од неа http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 053&type=1
Ја обожавам премногу ја сакам а за ситол немам коментар секогаш ми е онака нај нај најубава премногу ми с едопаѓа нејзиниот стил