Фино ми се облака, убаво нашминкана , а гледам и во емисијана си се појаува и без шминка и не ми е лоша. Него среќа што се разведе од оној метар се разлика во висина.
Мене ми се допаѓа Ким, а и нејзиниот стил. Всушност не ни знаев како станала позната додека не прочитав овде, но тоа не го менува тоа што ми се допаѓа. Од сестрите, таа ми е најубава. Единствено што не ми се допаѓа кај неа е задникот, премногу и е надуван. А и нормално е да има некои лоши комбинации, не може секогаш да е совршена. Еве некои убави: А еве некои што не ми се допаѓаат:
Убава е девојката за тоа нема збор кажав и претходно килажата малку не ми одговара на висината нејзина но тоа е ми изгледа за добар и емотивен човек го гледам реалното шоу но незнаев дека има толку мала интелегенција да не речам глупа е дури и многу наивна, мислам дека има све но сепак живее празен живот и осамен за кој со парите и славата сака да го прикрие тоа барем мене ваков впечаток ми остај од шоуто за разлика од сестраму Кортни ми е многу поприродна и многу поприсебна како човек...
За мој вкус има вишок на килограми.И премногу голем задник. Што се однесува до нејзиниот стил...Има понекогаш фини комбинации,ама и големи утки. Се на се - ништо посебно.Не гледам ништо оригинално,инвентивно, препознатливо во нејзиниот стил. Премногу ми е ,,слепо trendy,,. А, by the way- да ме утепате не знам која и е професијата на девојкава!?
исто и мене морам да се надополнам со ова преглуп пар ми беа незнаев дали во него нагоре се гледа или во небото
Ми се допагја како се облака и ким и сестра и Кортни,според мене Корни е најубава од 3те,инаце ким убаво се сминка косата и е ТОП секогас и супер се облака,има сехи облини и убаво ги носи,и покрај тоа сто јас сум секогас за манекенски пропорции
Стилот ништо посебно. Убаво средена. Па фала Богу и јас да ги имам сите дизајнери и стилисти во блекберито и јас ќе сум средена цакум пакум со лични фризери, шминкери и ти незнам што 24 часа на ден, 7 дена во неделата Тоа е битниот момент. Која т.е што е Ким Кардашиан? Ќе речат реалити ѕвезда Абе ајде, а што е тоа? Ако е за така сите ќе почнат да снимат шоуа со заплетки, провокации, домашни порничи и слично. И сите ќе бидеме ѕвезди Ооооо јееееееееаа
Ма и јас да имам толку пари би се дотерувала вака , би носела Лобутинки итн. Направила порнич и ајдееее позната ѕвезда стана. Да не се новинариве да ја креваат толку високо демек којзнае што ѕвезда е , би била обична девојка од соседството.
Не дека јас сум некој си фан на Ким или нешто слично, но сите велите, има пари па се дотерува, има стилисти па ја дотеруваат. Е сега која од овие американскиве селебрити ви се молам нема стилисти или нема пари? А искрено има старшни катастрофи од мода. Ријана е последен пример дека ако имаш пари и стилисти незначи по автоматизам дека ќе бидеш скоцкан цакум-пакум. За Кардашијанци немам некое си високо мислење во поглед на интелигенција, ама за мода си бива, и тоа сите до еден. Барем за мој вкус.
Чекајте бе... нормални сте? Газот не и бил убав? А каков газ сакате, сплескан? Или се тешите дека го немате/немаме па не бил убав. И после во темата како до поголем задник кукате. Девојката има прекрасни облини, голем газ, цицки и слаб струк и убави нозе, баш како што треба да изгледа едно перфектно тело. Тие од фешн поубави се. Прашајте машко па видете што ќе ви каже. Симпатична е на фаца, не ми се по мерак девојки со темен тен, ама не можам да речам дека е грда зошто не е. А телото и е, гром. Па и Џенифер Лопез има голем гз па сите кукаат по него. За стилот... ми се допаѓа.