Старлета-назив користен за фукси познати од непознати причини. Се запусти женава, се облака во драпери и кошули од Марди во последно време.Лом
Потполно се согласувам со сите, откако е со Кање е own: Незнам што и стана, порано толку слатко се облакаше, си имаше стил и се, ама сега... Најлогично објаснување е дека Кање како што е голема ѕверка во модниот бизнис несака женска му да се облака подобро од него, и и кажал Listen Kimmie, if you wanna roll with the playa, you cannot dress better that me, holmie! Јас стварно не гледам друго објаснување
не се согласувам дека сега стилот и е катастрофален,баш е поинаков и интересен пак секој има потреба да направи промена залижаната коса убаво и стои со косата која ја имаше почна да станува монотона и досадна а и фустаните кои ги носи ми се допаѓаат пак немора да е секогаш онаа класична Ким убави се и изненадувањата со нејзиниот стил...
Не сум нејзин фан, ме нервира Ама за стилот, негде баш убо ми се облеква, ама негде е па катастрофа. Ама добро, не можи цело можно време да е убо облечена Го гледам шоуто на Е и многу си придава значење. Најмногу ја сакам Кортни, од сите сестри најарна ми е
Ми се допаѓа нејзиниот стил. Особено ми се допаѓаат лобутинките кои се често присутни во нејзините комбинации. Е сега, секако дека стои добар стилист зад неа, но речиси кај сите славни личности е така. А за изгледот на Ким ќе кажам само едно - Nobody's perfect, повеќе не треба
Според мене најдобро и стојат тесни фустани и сукњи со должина до колена, најмногу и ги истакнуваат облините. А за ова што сте пишеле дека била многу дебела, дека личела на песочен часовник не е баш така. Земете пример да одат по улица Ким и и некоја ковчеста манекента слободно можам да кажам дека 99,9% од мажите ќе се загледаат во Ким и вилицата ќе им падне, облините го прават женското тело секси , а не слабите нозе и рамниот задник.
Браво за овој фустан! Одличен избор, морам да признаам. Јас би го избрала црниот модел од фустанов, мислам дека би и стоел многу подобро, барем визуелно ќе биде послаба. Вака во белово се гранични со вулгарност. Како и да е, прв погодок после безброј утки, благодарение на дечко и.
Има и Kа(у)рдашиан убави комбинации откако е со Kање, да не ја увреџавам толку. Повеќето се кежуал, оти со нив многу не ни прави утки. Oвде иако ми изгледа ко спавача да натнала, ама баскетбол меч е, опростичемо! A овде ми е права џипси!
Ubava si e devojkava На претпоследната конечно да ја видам со малку шминка инаку секаде како маска,па грозно изгледа...можеби за џогирајне е таква аххааххахах