Ми се допаѓа нејзиниот стил но имам една забелешка: „Ким у случај да читаш, немора толку да си ги форсираш облините, гледај да не ги истакнуваш уште толку кога веќе е невозможно да се скријат, убава си и така„ Кис4е
Искрено, како салама ми е. Едно е да ги истакнуваш облините, а друго е да се стегаш и пикаш во нешто во кое не те собира. Може да изгледа мноооооооогу подобро.
Искрено супер ми е ... Убава а и телото ми есупер ... Не е слаба има облини а нема стомак (У) ми се допаѓа таа жена
Stupidness level - PRO How she thinks she looks - Diana Ross How she really looks - Бостанско плашило
мене ваа на ништо не ми личе коа го гледав видеото како ја шминкаат без шминка колку е поубава и без тие огромни трепки ама коа ке облече нешто тесно тие газот ке и испука у секој момент тоа е претерано ја незнам шо сака да постигне со толкав газ а и таа сестра и како џин е леле кога ја видов се уплашив а и ким со тие газот на ништо не личе
според мене фустанот е прекрасен,интересен и секси,со овој фустан привлекуваш внимание а ким тоа го сака,и не открива премногу многу ѕвезди носеле подлабоко деколте,ми се допаѓа фустанот мене.
Ова е претеризам овде претера со надуеноста и кошулата толку и е промаршена ах Ким Ким и ти имаш лоши денови...
Оваа мене ме нервира,ама има одличен стил.Точно е дека некогаш претерува со истакнуваето на нејзините преголеми облини ,ама сепак убав стил има.
мене баш ми е убава на оваа слика посебно сандалките ми се допаѓат многу има некои утки но неможеме да одречеме дека е мн.убава сепак во косата ми е хаос сега откако ги изваде надоградбите како искубана ми е
Или јас немам осет за естетика или ракавите на фустанот се крајно несиметрично несимпатични. И здебелена е во нозете, на невкусен начин. Ја претера со кожните здолништа, одвратни се На ништо не личи, посебно не на жена со вкус.