Сепак е подобар фустанот од другата страна во нејзината ситуација мислам дека претерва со тесните фустани и повеќе не и прилегаат
Точно! Грозна ми е бре во бутот- нозете, сваќам дека тој голем газ неможе да оди со тнки ноза ама ова нејзиното е премногу.Пак е убава во широки фустанчиња,но не е тоа што беше Женава беше перфекција додека да се појави оној црнецот во нејзиниот живот, и во тело Спојлер и во стил Спојлер А сега Спојлер Како да се изгуби некаде меѓу стилот на Кание и нејзиниот, сеуште ми е убава, и по пораѓањето сигурно пак ќе биде згодна, но го изгуби некако стилот што ги имаше, да не речам вкусот.
Не ја сакам,ама ич! Но за облеката имам само пофалби. Од секогаш убаво се облекувала,а облеката поубаво ќе ѝ стоеше да не беше толку полничка.Памтам кога беше послаба беше помлада и многу поубаво изгледаше.
Аха да,ке ми поизвините ама Ким според мене е прееуба. Ми се допаѓаат 90% од комбинациите. И жената е трудна ако не,како можите да сте толку дрски? п.с Кој сака да си игра со коски??
Да немаше слика со стомаче ќе претпоставев дека не е бремена, после некој месец ќе каже дека го пометнала, целата таа сага за да добие публицитет, како и за божемниот брак. Се чудам само како си го собира газот во тоа теснутилиште од фустаниште. :geek: http://cdn2.kimkcdn.celebuzz.com/files/ ... 4x1024.jpg Ова ми е најдоброто од неа. Другите комбинации што ми се свиѓаат се веќе постирани.
Искрено на сликите, во лицето е прекрасна! Спојлер Телото што знам, убава е. Има облини. според мене добро е. Стилот сега воопшто не ми се допаѓа.. Спојлер http://images.starpulse.com/pictures/2013/02/14/previews/kim kardashian-20130214-78.jpg Ама океј, секој може да утне. Инаку некогаш прекрасно се облекува. Спојлер
стил има прекрасен и на оваа слика ми е прекрасна едноставно што и да стави убаво и седи понекогаш ми е како топка ДА но се вади со тоа што има прекрасно лице така да нема утка не ми се допаѓа што дечкото има премногу влијание на неа работата као да нема став жената воопшто ако стана позната најмногу е заради нејзиниот изглед,сега се носи повеќе типски и кежуал ми се допаѓа тоа но и покрај советите на Кание неможе да се откаже од фејк косата и трепките едноставно неможе
Кај сите бремени жени расте стомакот, само кај Ким Кардашиан расте газот А тек е во почеток, кој знае што ќе се направи 5-6 месеци. Ќе ја надмине Џесика Симсон Знам дека темата е за стилот, ама ова не може да се изостави. Стилот во последно време И е благо кажано КАТАСТРОФА! Спојлер