Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Стилот на Kim Kardashian

Дискусија во 'Слики' започната од mime87, 19 јуни 2011.

1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
  2. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    На чадор отворен ми личи тука :D ПА што е ова,ако е бремена нека се понаша ко бремена,не вака.И штикла ставила толкава вака! Ми е гајле,неа ќе ја болат и нозе и се.На ништо не личи!

На ocila му/ѝ се допаѓа ова.
  3. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Значи ве читам и не можам да ви се изначудам..
    Прва работа овде се работи за стилот на Ким Кардишајн а не за тоа што правела таа во приватниот живот!(да да знам дека претерва во некој ствари ама не е тука таа тема ;) )
    Друга работа е тоа што завидувате макар што не гледам причина зошто го правите тоа,нема смисла..
    Трета работа е дека пред да фатите и да коментирате дека е грда( :fubar: ), дека е дебела, дека била како кит, дека изгледала како чадор во ова во она, во газот била огромна и имала целулуит(љубомора), во градите била како крава(љубомора), па слики гледам со фотошоп напраени за да се излечат комплексите кон Ким...застанете пред огледало, анализирајте се еднаш така убаво, споредете се (ако толку сте опседнати), од главе до пете со неа. Кога ке ја најдете разликата, пишете тука мислење, да видам коментари како што доликува,а не вакви трагикомични. Инаку се извинувам ако ве навредив (ин)директно ама ставно иритирате. Ако покачила некое кило речете дека е полничка-не дека е како кит, макар што мислам дека тоа е нормално, имајте малку почит па вашите мајки што ве родиле, немале целулит?? НЕМАЛЕ отечени гради? Немале 20килограми плус??

4. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    764
  5. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    navistina Kim e promeneta,teloto :o лелееее која катастрофа е направено телото, мозеби да видиме некоја обицна лицност нема да ни изгледа :o
    али навистина е убаква,знае да комбинира ок си е :)

6. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    тоа за китот не го измислила ниедна форумџика туку весниците, магазините и нет страните го велат тоа ;)
    http://www.komunikacija.mk/foto-kim-kardashijan-se-napravi-kako-kit/значи не е мислење на поединец туку на поголема група луѓе штом е објавено
    само да и појаснам на новата феминка од пред 2-3 мислења нешто

На WarriorAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  7. girl.9

girl.9 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2012
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    478
    Не се салам. Само глупости да се правело :^)

Инаку во последно време катастрофа и е стилот, а чуден ми е г*зот :D

8. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.789
    Допаѓања:
    4.836
    Добро зошто толку се контрате за една личност што не ни ја познавате не ми е јасно?
    swrcii ете на некој не му се допаѓа Ким Кардашијан и готово. Не значи дека и е ненормално љубоморен. Најискрено, не ми е воопшто логично некој да и љубомори на огромниот газ и на целулитот. Секој си има различен поим за убавина.
    Та што оти е бремена? Нека го облекува тоа што и личи. А не да ми се стиснува во едни крпки. |(

Неможе секој да има исто мислење како вас. Напишај си го твоето мислење и терај дајле. Не убедувај некој да сака нешто што не сака. Зошто си земаш се толку на срце? Си земала да ја браниш ко сестра да ти е. Има убави комбинации, признавам. Ама не е вредна тука да си омрзнуваш и да се глупираш.

И не, не сме трагикомични само затоа што не се замараме и не сме опседнати со една обична старлета.

На anggell, Hipica, mims-89 и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    па ми се допаѓа ама во последно време често прави утки.. :)
    инаку задникотт..... :x многуу и е гооооолемм не е убаво дотолку не личи... :)

10. Danai4

Danai4 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2013
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    37
    Абе на оваа во гз да не и расте бебето?На сите бремени стомакот им расте,а на неа гзот :rofl:

На Elennaa, Hipica, ludoto19 и 6 други им се допаѓа ова.
  11. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Обична старлета срцка биди ти ако можиш, а немој да ми речиш дека не и завидуваш се би дала еден ден да си на нејзино место..:D јас не сум запалена,само ако се пронајде ти во мојот пост сори... ахаха и оти ми се смачено да читам кометарчиња во ситлот како овој погоре од мојот. Господе боже...

12. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.789
    Допаѓања:
    4.836
    ^ :rofl:

Старлета може ама баш секој да биде на денешно време. Секој што нема во главата, па шири нозе за да се прослави. пфф. Оти не е нешто повеќе ако е паметна?

И не, не сакам да се заменам со неа, да си ги мирисаме вагините со сестра ми и мајка ми. Поарно ќе си бидам тоа што сум. Не наликувам на крава барем...Или на кит. :lol:

Да. Дефинитивно не сум јас таа што треба да олади. :wasntme:

На Neytiri, deedee0, anggell и 5 други им се допаѓа ова.
  13. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Јас се извињавам што се убацувам, ама да и завидува човек на оваа? :^) Ако некој зема пример и си го мери животот спрема нејзиниот, мора нешто горе да му недостасува. Каде отидоа брилијантните умови, гласови, уметници на кои човек треба да им се восхитува? Да ти е идол особа што интимата си ја продаде за слава, што тоа зборува за тебе?
    За стилот нејќам да коментирам, не ја пратам за да знам што носи, ниту имам интерес да дознаам.

На Neytiri, Espadrila, deedee0 и 5 други им се допаѓа ова.
  14. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Нема везе, си се снашла и си има пари.. работата беше за физичкиот изглед а од моја гледна точка има и за што да и се завидува... ;)

15. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Сwrcii, завидуваш на ова?

Алал да ти е.

Јас не би!!!!

Прикачени фајлови:

• kardashian17.jpg
      kardashian17.jpg
      Големина на фајлот:
      26,9 KB
      Прегледи:
      430
    На feminium и Rose96 им се допаѓа ова.
  16. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    Гледав слики сега на фб уште од кога се појави ким значи вистинска божица била порано мн убаво се облекувала и навистина имала стил, но откако на сликите се појави оној црнецот таа ко да го изгубила чуството за убаво..
    еве некои сликички од времето кога ким не беше “кит“
    сите се без фотошоп се гледа

Прикачени фајлови:

17. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Трудничкиот стил на Ким Кардашиан
    Од катастрофа поголема катастрофа.... :D :D :D :D :D

18. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.803
    Допаѓања:
    23.534
    Многу е здебелена, ама бремена е (простено и е) ;) ко ќе се породи ќе видите одма ќе се врати каква што беше, има пари за тоа... Иначе и јас порано повеќе ја бендисвав, поубав стил имаше...

19. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Пред да забремени,имаше поубав стил и беше позгодна,сега е многу здебелена,ама добро,бремена е.
    Во врска со стилот,до пред неке време имаше многу убави комбинации,а сега се ретки. Изгледа сака да експериментира,ама тоа не и оди баш.

20. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559