Дај бе приберете се, трудница се нарекува ли кит? За 2 стрии плачете а недајбоже во бременост со вишок некој еј оваа стока се направила да рече а дете носите. Никој не спори дека доби слава од порнич или дека е глупача - факти се тоа, ама за бремена жена толку ниски зборови на сметка физички изглед повеќе зборува за тие што вреѓаат отколку за неа. Крај краева како сака нека се облече, и се може, глупа глупа ама ги има сите пари да си ја среди топ фигурата отпосле.
Аман Сwrcii. Разбравме ја сакаш, ја браниш како роднина да ти е. Ама намали со навредите Како прво, ако веќе некого познаваш лично и имаш навреда да му ја упатиш постои нешто што се вика лична порака. Употреби ја!! Башка што со навреда не се постигнува ништо, само си го потврдуваш нивото на интелигенција. Едноставно не има многу што не ја сакаме и крај. И колку постови и да напишеш за тоа како Ким е најубава, најсекси и најзгодна нема да не предомислиш. Разбери веќе еднаш *Твојата навреда спрема мене беше пријавена и беше избришен постот, ама очигледно сакаш сите мислења да ти бидат избришани. Твое право
Дека ја упропасти овој кание ја упропасти, предтоа многу многу поубаво се облекуваше, а здебелена е многу ама сепак БРЕМЕНА е! Она кога ќе се породи за многу брзо време ќе се ги врати старите кг. Стариот стил и беше многу многу подобар! женскава ја копира
Спрема што е БРЕМЕНА мене искрено мн.ми е убавка и слатко ми се носи,и мило ми е што сака да покажи и докажи дека и бремена жена може да биде убава и средена па и секси мене јака ми е,а за другата девојка немам коментар убава е можеби Ким му е идол па затоа ја копира сепак убава е и мн.добро ја следи бравос за 2те
Veki4kaa ке сакаш ли да дадеш линк од девојката што ја имитира Ким,баш сакам да видам и други комбинации.
Искрено мене стилот на ким ми се допага...а и прифатете веке сега е бремена и нормално, дека ке се смени нејзиното тело... таа е една од најзгодниte жени...ако вие го сметате згодна девојка-жена која и излагаат коските... http://rack.1.mshcdn.com/media/ZgkyMDEy ... 1b537d.jpg http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... _W4yLoIrYg http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Kim+ ... k-hlQl.jpg
и во толку жени ХМан се најде со напаметно мислење, според мене. Колку шо знам за неа почнала да праи пари преку продавање и комбинирање на модни парчиња, а сега има стилист кој и средува секојдневни комбинации. Не ми е нешто нај нај али се наоѓа по некоја комбинација шо ми фаќа око
Wtf Случајно ја видов темава. "Стил" и "Kim Kardashian" во иста реченица. ОК, ОК. Што се разбирам па јас.
Абе јака си она, а тие што зборат ваква онаква не се ни пола од она што е таа. Не ја обожувам многу многу, али вистината е дека е преубава и предобро се држи. А и стилот и е Периодов премногу ја критикуваат, бидејќи качила неколку килца. Па боже сачувај, БРЕМЕНА Е! Одкако ќе се породи, ќе си го врати телото, за кое сите што зборат така, го посакуваат. Не ме разбирајте премногу дрско. Само си кажав свое мислење.
..Како изгледа и се облекува НОРМАЛНА бремена жена ...Како изгледа и се облекува Ким Кардашијан ..И не,не е проблемот во нејзината енормност , туку во очигледната несвесност за тоа како изгледа и што и стои убаво а во што изгледа како кловн.