Морав да ти го цитирам мислењето,иако се имам изнаснато на оваа тема. Значи, таа првата слика што ја имаш ставено од жената во сино фустанче..е истото тоа фустанче да го стави Ким знаеш како ке изгледа? Топ, бомба!! Бидеќи ке го исполни празното просторче (да не речам закачалката) и ке дојде човекот ја прави облеката, нели супергрл?! Друго,смешни и безвезни сте со вакви навредливи коментари. Трудна е она да. Вие кога ке сте трудни ви се молам да ми го доловите вашиот толку топ,погоден стил па да ве прокоментираме.. а бидеќи немам видено нешто посовршено од оваа трудница,мислам дека може да се искаже мислење за стилот,ама за физички изглед се разбираме... Да не влегувам повеке,мислам доста беше. Изгледа некои луге не си го зеле своето огледало од дома..
^ Информација која верувам дека не ја знаеш. Жената во синото фустанче е Војводката од Кембриџ (или попозната како сопруга на принцот Вилијам) Од тие таквите како вас кои живеат за таблоиди и не ги знаат оние личности кои навистина вредат да се знаат едноставно ми се А во врска со стилот. Една работа е да си бремена и да се облекуваш како што ти доликува на таа состојба, а друга е да се буташ во тесни парчиња кои одвај те собираат и капак на се проѕирни во пределот на газот.
ЗНачи ги гледам мислењата и се смејам, буквално се испокаравте и се навредивте една со друга за глупости. Било фотоштоп или не било. Мене Ким ми е убава. Да, навистина сега е здебелена но не е во ред да ја нарекувате кит во текот на нејзината бременост. Не мора да ја сакате не мора да ви се допаѓа стилот и таа. Мене ми се допаѓа.
менее ким ми е супер ама од како се фати со оној кание кање којзнае како се вика ја расипа, баш ја гледав таа епизода како ги фрла старите алишта и овој и носи нови, божем тој и бил стилист а ни М од мода нема! Старата ким ми беше многу поубава! а дека е здебелена е! ама за тоа не треба да се коментира, сепак бремена е човечиња, тоа е најнормално нешто кај бремена жена! и секако дека кога ќе се породи таа сигурно нема да се остави таква
Ама се залета човече.. ги знам срцка,ама само онака од на телевизија, ти да не си нешто поврзана лично со нив? И знаеш од кај ги знам? Од кај што се сликале голи војводиве по плажи...и кај шо играле со незнам колку жени. Инаку,не ме интересира ти ги спомна. А тоа со стилот, ким си има стил и е преуба и тебе ако не ти се допаѓа како и стојат парчињата готово,а не да кажваш дека немала стил. Не некој друг има
Ако е бремена не значи дека треба да го пушти мозокот на пасење и да гнете ко да ке нема утре ден.Тоа не го зборувам само за нејзе туку и за обичните трудници кои сметаат дека ако се трудни им е дозволно да се прејадуваат до смрт само затоа што се нели трудни. Бременоста не е никаков изговор за тоа што некоја жена се направила слон од 100 кила. Има многу бремени жени кои изгледаат совшрено и преубаво а јадат нормално не дека не јадат ништо. Кај нас секогаш ке го има оној менталитет и размислување-Абе трудна е јаде за двајца остај ја .А тоа што холестеролот и шекерот ке и рипнат до облаци друга работа. Битно е да е најадена па и прејадена. Во поглед на стилот кој што секако е поврзан со физичкиот излед на поединецот,во случајот Ким не можам да го пофалам бидејки воопшто не делува на нормална и разумна бремена жена.Дали е до нејзе или до нејзиниот стилист што ја прави да изгледа како кловн не знам,али едно знам дека кога ке бидам трудна никогаш ама баш НИКОГАШ нема да се стегам ко сто се стега оваа и притоа сите да ми се смеат велејки дека немам осет за сопственот изглед.
хаха јако абе ким пушти го бебето да дише градите погоре неможела да ги крене.... мала шала еве тука на следните слики ми е поубава од претходните убаво фустанче тука е убава
убава е навистина е убава со сминка со операци ботокс бла бла убава си е ама да прасам несто кај и е стомакот??? стварн о ова задникот или како и да е претеризам бре претеризам!!!....
На сликата доста јасно се гледа дека е фотошоп. [/quote] ама фотосоп или сто и да е претеризам е бре да не се разликува ова а сто им треба за ова фотосоп не гледам нисто позитивно и убаво ццц
Кога не беше бремена што и да облечеше личеше на човек, но сега кога многу треба да внимава на облекувањето, како за инает се облекува се полошо и полошо. 80% од облеката што ја носи сега, не би му личела ни на слаб човек, а не пак на трудница. Тесна или кожна облека, чипка и штикли не стојат на трудница. Погоре има направено споредба меѓу Ким и Кетрин. Тие се два целосно различни зборови. Кетрин е дел од кралското семејство кое е симбол за елеганто и убаво облекување, а пак Ким сите знаеме како стана позната и по тоа во никој сличај неможе таа да биде поим за елеганција. На сликата што јас објави ocila, Ким за прв пат ја гледам облечена како нормална трудница - фустанче, палто и сандали. Ретко се гледаат такви комбинации на неа.
Многу грдо е кога се потсмеваат и исмејуваат трудници, ама оваа Ким ко сама да си го бара. Зошто не облекува работи соодветни на трудница и нејзината тежина, што се пика во тесни, кожени, латекс, спандекс, чуда материјали? Де мори жено, опушти се, аман, си се здебелила зашто си трудна, не е крај на светот, што се правиш кловн со сила, ко некој полнет колбас е, една трудничка комбинација немаше салам, мислев ќе ја гледам во лежерни, долги фустани во грчки стил, инвентивни модели за сокривање на тежината, она се стегнала ко баба ролована у тепих, бреј глупа жена. После - се смеат, па ќе се смеат. hock:
Mене Kим убава ми е во ликот,има многу убави црти, и поубаво се носеше пред да го запознае оној Kања .Hемам сретнатно сличен створ ко него. A вие што мислите зашто таа се дебелее, абе таа си ја има наредено, после тоа договор со weight watchers,господ знае за колку милиони, да слабее Hе е глупава момата, само така делува
за глупава еее.. ама во последно време личе на се само не на добро средната жена..како што беше порано...