Не мислам баш дека Канје седи до неа и ја облекува секој ден. Лично до неа си е што се тесни во се некои си крпки.
мене ми се допаѓа како изгледа Ким си има стил и преубава е, не го коментирам тоа како станала позната или се збогатила али едноставно преубава е на овие слики највекје ми се допаѓа
Многу ми се глупави размислувањата од типот TRUDNA E STO SE OBLEKUVA VAKA? OMG па што треба жената ако е трудна само во долги ропчиња да се облекува како што носеле нашите баби?јас еднаш се изјаснав и сега пак ќе речам мило ми е што сака да покажи и докажи дека и бремената жена може да биде убава средена и дотерана,и еве што ја критикувате толку многу во последните месеци од нејзинат бременост јас ја следам носи само ниски сандалчиња и слатки фустанчиња ретко ја имам видено во фустан тесен а и да е таков зошто да не го носи бе?кога му се можи на жената од афтомобил да слегува на 2 метри штикла да ја чуваат еден куп телохранители да живее таков живот како секоја од нас што би сакала зошто да не го прави тоа и бремена да е преубава?му се можи на жената,што очекувавте вие да видите личност како неа да изгледа како некои од овдешните трудници?со чесни нисклучоци на кој секоја 2ра реченица му е TRUDNA SUM NEMOжAM DA GO NAPRAVAM OVA TRUDNA SUM NEMOжAM DA GO NAPRAVAM ONA,DA сигурно и ако сум трудна ќе можам да се искапам да си ја средам косата лицето и да изгледам пристојно свежо и убаво нема да шетам со мрсна коса и 24 часа по тренерки сигурно...
е ова веднаш штом го видов ми се допадна и личи, сега да многу ќе речат во пижама е или што уште не но моделот баш и личи на бремена жена морам за ова да ја пофалам
Ми се допаѓа стилот на Ким, понекогаш ми е досадна и банална но сепак си има стил и секогаш е средна од глава до пети. И нешто што сега го прочитав е дека Ким се породила и дека има ќерка па ајде нека и е со среќаа ^^
мене искрено ким не ми е ништо посебно..незнам што гледаат луѓево во неа..ај со шминка како ми како ама без шминка е чиста катастрофа..и мислам за да бидиш славен ти треба и природна убавина..добро таа славна си е ама шо ко е грда
Дефинитивно можам да кажам дека е кралица на модата. ... пред да остане бремена. Искрено јас, кога дознав дека е бремена си мислев таа ќе се облекува прекрасно, и плус мешенцето... за мерак. Ама да ви кажам се разочарав... На што личи оваа??? Oваа баш ми изледа како чаршавот на баба ми да го наметнала врз неа. На оваа слика ми е како ламба! :geek: Утка, утка... утка! Фала богу што се породи... ми се повраќаше од нејзините комбинации за време на бременота. Ако не е знаела, кога си бремена се носи широко фустанче а не да се стегнеш во кожени панталони.. изгледа и на бебето му се повраќало од тие ужасни комбинации па порано излезе.
Па до 8ми месец летала со авион кај год и се посакало, трпела ненормални болки, ја мајкатааа. Сеа во преден план ќе и биде како да си ја врати фигурата пошто од тоа заработуваше, а детето ќе го батали таму по бејбиситерки, и ќе и служи само како аксесоар за во рака. Ја гледам по клипови, збори дека сакала со нож да се избоди од толкави болки што трпела, такво себично суштество уште не сум видела. Он: фустанчево ми е сон. Ова ми е најубаво од нејзе во текот на бременоста. Господ нека му помогне на малото девојченце. Името веројатно ќе и биде Корал Куџу Вест Кардашиан.
Од ко е со овој лудаков е катастрофа! Порано имаше добри комбинации. А тоа дека е себична,ехеее,многу! Лудача...Па како мислеше дека ќе е раѓањето? А и што кажаа погоре,синкир се пораѓала обично без ништо па до толку да цимоли...