Да бидеш селебрити оти имаш голем задник и пари да ти даваат. Дооообро Па малку и не е фер да ви кажам. Оваа е курва гадна. Ахх не можам да ја гледам. Па и не излегувала во јавност после бременоста. Оди ма лечи се.
Откако се породи ја снема буквално .. Нема ни слики од бебето .. ништо .. И мене ме интересира какво е ..но изгледа сеуште нема ништо ..
Мене мие одвратна ме потсеќа на нешто дебео испотено, па и кога ке ми текни дека е провиден gold digger...Дечкои со песната ваљда си ја испланирал иднината. Се слагам дека доста беше анорексија низ светот али ова мене не ми лици на женско олицетровение-нежност, интелегенција, елеганција.
Бебето било со потемен тен како Канје, црна виткана коса и големи очи како Ким, според некој кој го видел.
Ми се допаѓа нејзиниот стил. Има убави комбинации. Повеќе ми се допаѓа како се облекува секојдневно односно нејзиниот street style од комбинациите на црвениот тепих. Како и секоја celebrity, и Ким прави модни утки. Еве неколку комбинации кои ми се допаѓаат..
На толку пари и стилисти да правиш такви утки какви што прави оваа, не знам. Не ми се допаѓа мене. На некои слики изгледа убаво и средено, ама реално после толку операции малку е.