Приметивте дека само за Ким темата достигна 68 страни? Нема стварно посебен стил, многу утки прави. Некои од парчињата ми се многу допаѓаат ама некои па ич. За дебелината, жената отсекогаш си имала облини, со раѓањето нормално дека накачила повеќе кила. Глупо е да се коментира за тоа.
Никој не ја сака сите коментираат немала стил дебела била бла бла бла,да сигурно вие имате поубав стил,сигурно сте поубави од неа имате побаво тело,поубаво се облекувате поубави алишта имате сигурно ДА уверена сум во тоа
види срцка овде се дискутира стилот на КИМ а не форумџиките и да напад е најдобра одбрана ама не служи секогаш Како може да се мерам ја со Ким кога ја немам скршена пара а таа од едно е*ано видео праи милиони , колку кошта една нејзина ташна не кошта мојот гардаробер сосе мене заедно или имала вуао тело, па ќе има кога ја штедам цела година за еден орбиттрек а таа има посебна соба за фитнес. Иначе да користев ЈА иако не сум во тие што ја мразат Ким ама многу ми е глупаво коментари од типот:читај болдирано Мојот став за Ким во темава продефилира повеќепати, но одкако е малку подослабена не сум ја коментирала па да ј аискористам приликава: Ми се допадна тоа што го видов од Париз не е онаа прва Ким која во последно време бај д вуеј дури и ненамерно ја следам, ама за разлика од Ким со пердувите подобрено е. Ми се допадна она шешир со капут, некој промексикански стил а и она со кожната суќна и бела мајца беше добро, само црниот фустан беше делумна утка според мене, како да викаше хееј осабеа сум видете еве успат нешто