Невозможно е колку девојкава личи на Ким! Јас кога ја видов се зачудив ама после си помислив, оваа е по т'нка во секој случај многу си личат
Кога го видов ова ми се слоши алоо жено освести се дете си родила!! Добар пример му даваш ЛАЈК голем за тебе .. после бебево оваа изглеа плаче за внимание и мора ова да го праи ..
Поубава ми беше со претходната фризура Вака осветлена, плава или каква и да е , не ми се бендисува многу
За сите што ја коментиравте дека е предебела одкако се породи, еве ја ослабната 22 кг Тука голема утка и е комбинацијава. Не и требала таа боја на долна облека Ако се тргне на страна тоа шо е спонзоруша, мене ми е многу симпатична http://www.crnobelo.com/zivot/shou-bizn ... grami-foto
незнам што напињаат околу новиот имиџ прејака е телото за рекордно време си го врати во форма има јаки комбинации и новиот стил ми се допаѓа па неможе уште 30 години да го има истиот стил ормално дека за во овај бизнис треба да го освежуваш стилот да правиш промени...Фустанот ми е прејак...
Фустанот не викам дека не е прејак. Само е многу лошо искомбиниран ... Тоа се две различни нешта. Инаку мене она ми е пре-преубава. Има и лоши комбинации ама па кој нема.
Фустанот и е божествен. Толку многу добро и стои, едноставно мислам дека совршено го доловува дизајнот и смислата на парчето, исто како кога ја видов Моника за заштитно лице.
Со оглед на цена од 1800 евра ке беше чудно да не е божествен. Ама факт е дека Ким има направено утка со долната облека. Чисто за споредба еве ви слика со истиот фустан, па кажете кому му стои подобро. Иако не ја ценам многу оваа, сепак морам да кажам, Карлеуша. Не секогаш облините ја прават комбинацијата. Има нешто и во начинот на кој е комбинирано парчето облека, а и како ке се изнесе. Џабе божествен фустан ако ја утнеш комбинацијата уште во страт, па ако сака фустанот нека е и 50 000 евра
А што пак врска има цената? И пак ќе речам на Ким и поубаво стои, многу по отмено, елегантно, софистицирано и поуникатно. И мислам дека долната облека си е баш таман. Не е работата да го искомбинираш точно какво што било на ревијата. Тоа секој го може.
Па тоа и јас го зборам. Ете го истиот фустан соодветно искомбиниран како да станува збор за друг фустан. На Карлеуша не и се познава долната облека. Многу невкусно делува ова на Ким со таа домаќинска гаѓа на неа
100 PATI поубаво му седи фустанот на Ким отколку на Карлеуша појака ми е посекси поотмена,не ми смета што ставила црна долна облека уште појак ми е со тоа фустанот косата му е преубаво фклопена со фустанот и шминката,а Карлеуша што да ја коментирам ви се молам фустанот му седи како на скелет за за мизерната фризурица и наочарчињата смешни воопшто да не коментирам ужас невиден