Искрено од венчавката очекував повеќе,Ким беше преубава, фустанот е сонски, ама незнам некако како мноогу да најавуваа а малку направија, демек во версај ке се венчаа, демек во друг дворец во франција и на крај испадна пред ѕид со цвеќе, не дека е малку или дека ким не беше убава, ама некако очекував повеќе
Стилот на Ким не ми е баш нај нај.Премногу сака да си ги истакнува АТРИБУТИТЕ.Нежна е убава е но не треба до толку разголена да е.
Нејзините облини според мене се како нејзин заштитен знак,мене ми е прејака и стилот ми е поубав од порано бидејќи и кежуал знај да се облечи и тоа мн ми се допаѓа,и ми се допаѓа тоа што простите сваќања дека една жена е убава и згодна само ако е слаба ги разби сите и докажа дека не е така гоу грл ...
Мене пак ми се одвртни нејзините облини.И мене ми се допаѓаат жени со облини, ама според мене нејзиниот задник посебно е претерано голем и некако мрсен, па поради тоа не ми се допаѓа што си ги обожава пенсил скрт во комбинација со кратка маичка, како колбас ми е.Онака што знам вади добри комбинации не велам не, ама сепак толку не можам да ја смислам што одбегнувам да гледам слики од неа.
Патуљак+ 200 операции на задник, гради, лице е стилот на Ким Кардашиан. Не ми се верува дека некој коментира ваква грдотија од жена. И Северина е преубава на телевизија, но можам со полов орган заушки да и ударам. Колку само телевизијата ги шминка сите овие “лепотици“ со еден куп фотошоп.
Што се случи со женава? порано колку убаво се облекуваше, ама откако е со Кање се осеќа промена на лошо, разбирам како стареат луѓето дека нормално е да се менуваш ама Ким не е веќе тоа што беше. Ја сакам старата Ким. И претера со операции стана кукла со нив ама и се огрде со нив од аздисаност, убаво кажа некој почна да заличува на мајмун во суратот, за жал. Нешто што ми се допаѓа од неа.
Не знам за каков стил овде се зборува? За прасе, за ќепец, што во фустаните и здолништата што ги носи изгледа како вакумирана свинска виршла А младите девојки што како пример за модна икона ја земаат дотичнава на пат се да изградат стил, ама стил на старлета!