неможам да сватам како за неа се вели дека има заносни совршени облини Несваќам која жена во светот би сакала да носи постојано мидер и да биде како кобасица. Замислете на овие наши горештини од 45C вие да носите мидер тоа за мене не е совршенство туку мака.
Јас не верувам дека задникот и е природен. Нема шанси толкав да е макар и со вежбање толку заоблен. Ај да се редактирам пак. Има убаво лице и кога ќе се нашминка е убава, а косата и е прекрасна. Иако е полничка сепак поубава би ми била кога не би правела пластични операции.
Мене пак шминката на неа највеќе ми се допаѓа. Никогаш не сум ја видела со нападна шминка, секогаш и била умерена,и природна. Сликиве што ги постира баш го докажуваат тоа Начинот на кој што и го изведуваат контурирањето е многу погоден, и го истакнуваат баш тоа што треба. Во однос на облекувањето е многу променета ама за жал, според мене на полошо. Порано најмногу ја сакав баш поради комбинациите кои знаеше да ги изнесе. Најобична комбинација од фармерки маичка и сако со марама, на неа изгледаа подобро отколку некоја друга со тоалета. сега и не ја следам многу ама многу грдо се облака, ретко има добра комбинација, повеќето се растегнати, развлечени, како да не бирала што да облече.
vo southpark (mislam deka bese S17E10) ja narekoa Hobbit + deka site sliki i se editirani u Photoshop za da ne izgleda kako Hobbit warning klishe: ubavinata e u ocite na nabljuduvacot (ne e objektivna/se menuva od covek do covek)
Според мене е многу убава. Без разлика дали е дебела или вештачка, женскава ми изгледа, целокупно, женствено. Инаку, позади добриот коњ се крева добра прашина. Не дека сум некој фан на типкава, ама каде и да видам слика нејзина, читам коментари била ваква - таква. Вреди нешто, штом цел свет ја знае.
Очигледно е дека е стара сликава, вајда уште пред шоуто, и тука е тоа правата сељанчица, без стилисти милион и консултанти. Сега у споредба со ова е велелепна лепотица, и стилот и е топ.
Е на што личи ова? Крзно на бикини. Па навистина е сељанка, кој што сака нека каже. Јас имам подобар вкус од неа, оваа не заслужува тема.