Па ако решиш да се сончаш на снег, како инаку? Или ако ти пристуди додека се сончаш Инаку, мене посимпатични и подобро облечени ми се Кендал и Кајли.
Ова е гарант еден од нејзините велелепни дизајни и отишла на снег да го рекламира. Каква уметност, ужаси. Кој носи онакво бикини, она ни за први април не го бива. Само Ким Кардашијан прифаќа да се слика онака.
Kim Kardashian I stil ?? Kutrata ili crno ili belo ili krem od glava do petici I tolku.Ako slucajno proba da iskombinira dve ili poveke boi nastanuva haos.Edinstveno za na Red Carpet znaat nekoj ubav fustan da ja oblecat..Ama zatoa samata koga se oblekuva zalosti
реално не е толку убава колку и се дига рејтингот околу нејзините случувања во приватниот живот, ја дигаат во воздух има многу други кои се поубави од неа без разлика дали се старлети, манекенки, јавни личности за мене е оваа грда па што саака нека биде критикувајте ме колку сакате тоа е тоа !
Аууууу, тенк! Стилот и не и е лош, трендсетерка е, ама јас незнам како не и се деформирани стапалата до сега од носење штули
да но сепак јас мислам дека треба да се облекува според градбата на телото и задникот да го намали малку стварно огромен е
Порано ептен беше слаба и личеше на нешто сега стварно е здебелена во нозете и самата си кажа дека треба да ослабе...
http://www.nydailynews.com/entertai...lled-copying-serbian-singer-article-1.2148349 Колку силно можам да си го мавнам челото?