Jas za ova ne mozam da kazam deka e ubavo i privlecno... Porano koga bese poslaba i koga zadnikot i bese ponormalen bese zgodna kolku tolku ,no sega so zadnikot koj izgleda i poveke od smesen e daleku od zgodna,barem spored mene.A i za nejzinata visina definitivno neznae ni da se oblece.Retko,ponekoja kombinacija spored mene i stoela ubavo i mi se dopadnala. Eve primer tuka mi se dopaga kako e oblecana i kako istoto i stoi.
Не ја бранам Ким, одвратна ми е и во што и да се облече, во највисока мода секогаш ќе ми биде одвратна и евтина, ама мислам оти на сите газот ни е поголем од главата.
Откако Кање и е стилист, катастрофа. Знае понекогаш да изненади со некоја добра комбинација, ама ретко. Од порано има некои добри комбинации, кои добро и стојат, ама тогаш и телото и беше ок. Сега задникот и е одвратен. Мене воопшто не ми е секси и привлечно. Непропорционално и е телото и смешно делува. И фацата и е уништена од тие операции. Ерменските корени воопшто не се познаваат. Порано беше егзотична, убава. Сега не може да се насмее. Пак ќе има за смеење комбинации и во вторава бременост, сигурна сум.
Се гледа дека Кање и е стилист,неможе толку брзо да и се смени драстично стилот.Мене стилот на Ким мислам дека и не ми се допаѓал нешто многу никогаш освен оној на ред карпет кога знаела стварно да изненади.Многу обично е,веќе видено.
Ким како личност не ми се ни допаѓала толку многу за да и` се воодушевувам или да ми биде инспирација. Сепак збореме за нејзиниот стил и мислам дека некој комбинации и се супер и навистина ми се допаѓаат, доколку во други ич не ја личи и се катастрофа. Многу пати луѓето и се смееле за тоа кога беше бремена и дека таа има такво тело па некој фустани и стоеа пресмешно, сега сигурна сум и за второто дека така пак ќе биде. Ким има преубаво тело, убави облини, шо нејзе широко не и стои дека ја прави дебела и изгледа грдо. Еве неколку комбинации шо ми се свиѓаат од нејзе. (Оваа морав со Кање да ја ставам дека не можев да најдам друга слика од нејзе, а оваа премногу ми се допаѓа! )
и јаас имам ваква градба како Ким , верувајте мн е тешко да се држи линија , мора да се вежба за нозе и задник постојано и пак ке изгледа дебела , мн мачно али свака и част на Ким некако се одржава , а за задникот и 40кг да има пак ке има голем задник бидејки градбата и е таква
Работата е што жената знај многу добро да се носи со нејзиното тело и нејзините облини,самодоверба прска од неа на сите страни ние што сакаме можиме да зборваме,и според мене има стил,ако некој не се облекува според нашиот вкус незначи дека нема стил...Има жени што се високи, згодни, убави ама немат воопшто самодоверба и све пропаѓа во вода,тоа е тоа...
Iako ne ja sakam mnogu i mislam deka ima poubavi i pozgodni od nea ponekogas e ubavo sredena i oblecena. Ponekogas e preterano razgolena i ima neubavi kreacii na sebe.
Ајјј мене многу ми е срцкаста. Морам да признаам многу е убава и со шминка и без шминка. За облините да не зборам, се знае само штом ќе спомнеме Ким. ГАЗИШТЕ од соништата има според мене. Спојлер И ги гледав порничите пред некој ден. бомба.
Ким ми е сврцка не ми е најубава од сите, но дефинитивно знае како да ги привлече сите очи на себе Таа е ѕвезда а Кање е идол го обожаваммм ! Од нејзините сестри Кендал е најубава