Стилот на Kim Kardashian

Discussion in 'Слики' started by mime87, Jun 19, 2011.

1. mirandaa

mirandaa Форумски идол

embedded_kim_kardashion_peplum_pants.jpg kim-kardashian-2015.jpg Kim+Kardashian+Roc+Nation+Pre+GRAMMY+Brunch+c0ls0VSTFOdl.jpg
    Kim-Kardashian-1.jpg Jas za ova ne mozam da kazam deka e ubavo i privlecno...:x
    Porano koga bese poslaba i koga zadnikot i bese ponormalen bese zgodna kolku tolku ,no sega so zadnikot koj izgleda i poveke od smesen e daleku od zgodna,barem spored mene.A i za nejzinata visina definitivno neznae ni da se oblece.Retko,ponekoja kombinacija spored mene i stoela ubavo i mi se dopadnala.
    Eve primer tuka mi se dopaga kako e oblecana i
    kako istoto i stoi.
    kim-kardashian-fort-lauderdale-international-airport.jpg 4426057e2671d7cb_Kim-Kardashian.jpg

Attached Files:

2. littlevampire

littlevampire Истакнат член

Значи гзот и е поголем од главата..порано многу ја сакав сега воопшто! (mooning)

ku4ence likes this.
  3. Ketchup

Ketchup

Денеска дознав.Трудна е со второ :D

4. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

:D Не ја бранам Ким, одвратна ми е и во што и да се облече, во највисока мода секогаш ќе ми биде одвратна и евтина, ама мислам оти на сите газот ни е поголем од главата. ;)

Lolo5 and Magnolija like this.
  5. Arabella

Arabella Активен член

Откако Кање и е стилист, катастрофа. Знае понекогаш да изненади со некоја добра комбинација, ама ретко.
    Од порано има некои добри комбинации, кои добро и стојат, ама тогаш и телото и беше ок. Сега задникот и е одвратен. Мене воопшто не ми е секси и привлечно. Непропорционално и е телото и смешно делува. И фацата и е уништена од тие операции. Ерменските корени воопшто не се познаваат. Порано беше егзотична, убава. Сега не може да се насмее. Пак ќе има за смеење комбинации и во вторава бременост, сигурна сум.

ku4ence likes this.
  6. littlevampire

littlevampire Истакнат член

Мислев во друга смисла :)

7. mime87

mime87 Популарен член

8. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се гледа дека Кање и е стилист,неможе толку брзо да и се смени драстично стилот.Мене стилот на Ким мислам дека и не ми се допаѓал нешто многу никогаш освен оној на ред карпет кога знаела стварно да изненади.Многу обично е,веќе видено.

ku4ence likes this.
  9. ku4ence

ku4ence Популарен член

Ким како личност не ми се ни допаѓала толку многу за да и` се воодушевувам или да ми биде инспирација. Сепак збореме за нејзиниот стил и мислам дека некој комбинации и се супер и навистина ми се допаѓаат, доколку во други ич не ја личи и се катастрофа. Многу пати луѓето и се смееле за тоа кога беше бремена и дека таа има такво тело па некој фустани и стоеа пресмешно, сега сигурна сум и за второто дека така пак ќе биде.
    Ким има преубаво тело, убави облини, шо нејзе широко не и стои дека ја прави дебела и изгледа грдо.
    Еве неколку комбинации шо ми се свиѓаат од нејзе. :)
    Kim-Kardashian-sensuelle-dans-sa-combinaison-moulante-et-decolletee_reference.jpg
    da15dc70-a286-11e3-b834-ef0e1167164d_Kim-Kardashian.jpg
    456.jpg
    (Оваа морав со Кање да ја ставам дека не можев да најдам друга слика од нејзе, а оваа премногу ми се допаѓа! :) )
    5e4ee6bfb32bba99_0-kimtall2.jpg.xxxlarge.jpg

Acka22 and mime87 like this.
  10. anakonda88

anakonda88 Популарен член

и јаас имам ваква градба како Ким , верувајте мн е тешко да се држи линија , мора да се вежба за нозе и задник постојано и пак ке изгледа дебела , мн мачно али свака и част на Ким некако се одржава , а за задникот и 40кг да има пак ке има голем задник бидејки градбата и е таква

11. mime87

mime87 Популарен член

Работата е што жената знај многу добро да се носи со нејзиното тело и нејзините облини,самодоверба прска од неа на сите страни ние што сакаме можиме да зборваме,и според мене има стил,ако некој не се облекува според нашиот вкус незначи дека нема стил...Има жени што се високи, згодни, убави ама немат воопшто самодоверба и све пропаѓа во вода,тоа е тоа...

MissAlena and Ketchup like this.
  12. jelena.rozga

jelena.rozga Истакнат член

Iako ne ja sakam mnogu i mislam deka ima poubavi i pozgodni od nea ponekogas e ubavo sredena i oblecena. Ponekogas e preterano razgolena i ima neubavi kreacii na sebe.

sjdgo likes this.
  13. Maca_<3

Maca_<3 Истакнат член

Ајјј мене многу ми е срцкаста. :inlove: Морам да признаам многу е убава и со шминка и без шминка. За облините да не зборам, се знае само штом ќе спомнеме Ким. ГАЗИШТЕ од соништата има според мене.
    И ги гледав порничите пред некој ден. :lol: бомба.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Acka22 likes this.
  14. RainbowButterfly

RainbowButterfly Истакнат член

Позгодна била пред да се напумпа. (hollest)[​IMG]

Acka22, Maca_<3 and Askopje like this.
  15. бон жита

бон жита Активен член

Ким ми е сврцка не ми е најубава од сите, но дефинитивно знае како да ги привлече сите очи на себе Таа е ѕвезда а Кање е идол го обожаваммм ! Од нејзините сестри Кендал е најубава :l:

16. InWonderland

InWonderland Истакнат член

IMG_20170604_132638.JPG IMG_20170604_132616.JPG Претерала со што претерала, ама стилот секогаш и бил на место:wasntme:

Acka22 likes this.