aj пошо се испоутепавте дал е нејзин ил не еве слики http://www.odditieszone.com/kim-kardash ... -some-ass/ И јес да некад го дува ама факт е дека секако има голем задник. И толку за задникот Темава како да не е во мода и стил
Зарем нема стилист женава? Кој ја пуштил да излезе од дома со овие панталони. Трупец е! Катастрофа е аутфитов. Ова е катастрофа, уште поголема. Од што е лошо не сакам ни да коментирам. Оваа кежуал и е добра. Усвтари кежуал комбинациите и се далеку подобри од комбинациите на некои настани. Овој фустан е утка. А овие два се одлични. Црно најубаво и стои, дефинитивно.
Јас и го обожавам стилот,како што можете да приметите по постовиве мои хехе Знае да направи утка како и сите други,но мене 90% од тоа што го носи ми се допаѓа МНОГу!
За се` се сложувам освен дека оваа комбинација не чини. Мене ми се многу убави и кошулата и панталоните, особено го сакам тој модел панталони и мислам дека одлично ѝ стојат. Не знам, мене ми е преубаво ова за око, што ако е ниска. Kо песочен саат ми е.
^^ Kој спомна висина?! Мене ми е одвратна во панталоните затоа што бутовите и се како два листа Нова Македонија. Девојка со толкав размер на задник и бут, не би требало да облече нешто што уште толку визуелно ќе и ги зголеми. Овие другиве кремасти што ги носи пример, не се со толку висок струк. Црните пак, не ја прават толку дебела. Ама овие кремастиве, со лош крој, и таа линијата напред, ја прават ОГРОМНА во бутовите. Можда е ниска, ама барем да е послаба. Вака е како мала салама, стегната во целофан!
Kим----- стана популарна Sо нејзинотот тело и убавина(сепак пластицна операција).. Nејзинот стил на облека ми се допајга но не секогас,, има настани каде не е облецена како за тој настан инаце има убави облеки сто ги има облецено до сега Sамо сто стана славна без прицинA ни пее,спорт,глума-нисто од тоа малце глупо сто со убавина и тоа пластицна операција да се биде славен тоа од мене
Да да, сигурно заради убавина..... Убавината на нејзинот гол задник. Еден порнич бре, еден! И се наполни како брод!
За стилот немам забелешки, секогаш е скоцкана од глава до пети. Е сега дали сама си го има окото за естетика или некој друг го прави тоа за неа, мање више битно. Само многу ја форсираат и неа како и многу други. Мене лично не ми е ништо посебно, во лицето е онака... слатка ама газот и е грозен бре! Тоа на ништо не личи, џ.ло, Бијонси да, ама нејзиното е грознотија.. фуј
Стилот и е ок, ама навистина не знам зошто е воопшто популарна, не е ни пејачка, ни нешто посебно навистина, па и не ми е нешто посебно убава во лице Се согласувам со unica, га*от и е фуии...
Кој стил бре и таа ми е сместена во групата лигавки колку Бритни С. што знае да се облече толку таа , исфурана богаташка што мисли светот се врти околу нејзиниот задник и муцките лигави
за мене не е стил да облечеш лобутинки и да земеш шанел ташна и диор наочари,пола кои не ја знаат ким и кога ке ме прашаат а што е таа незнам како да одговорам можеби:богаташица која снимила порнич и сеа може да си овозможи соба од 20 квадрати како плакар,добро да не излегувам јас надвор од темава Ким убаво се облекува ма да јас да имам толку пари сега ќе бев фешн икона
Многу подобро би било, според мене..Да се појавува на црвен тепих облечена како во секојдневните комбинации, урбаниот стил подобро и прилега..