Американска актерка и пејачка, повеќе позната од улогата Gabriella Montez во филмот High School Musical. Дали ви се допаѓа нејзиниот стил на облекување, начинот на која ја носи фризурата, што преферирате кај неа!? Мене многу ми се допаѓа како се облекува и нејзината коса, таа си има хипи, casual, hardcore стил на облекување, по мое мислење
Сосема обично и неприметливо.А да не зборувам за тоа дека типкава која се прослави со тој лигавиот филм не можам да ја ставам ни во група на актерки,ни во група на пејачки. И стварно веќе за секоја позната личност почна да се отвара тема.Уште за стилот на Биберот да отвориме и се ќе биде добро .
Додека да ми текне која беше... отиде денот. Не гледам ништо што би можела да го одделам како некој посебен стил што вреди да се коментира или да биде забележан. Сега да излезам на улица ќе видам многу повеќе девојки кои имаат поубав стил на облекување од неа. Нема ништо посебно, се е најобично. Ни на црвениот тепих не ми изгледа достојно за ѕвезда, ако веќе тоа и е...
Е на пример ова НЕ! Ко во чаршав замотана ми е. Спојлер 2006 Creative Arts Awards at the Shrine Auditorium on August 19, 2006 in Los Angeles, California. Ај од 2006та е, ќе и‘ простиме.