Мината година ..малиот братучед го донесе не знаевме дека има вирус..пиеше од моја чаша милкшејк пиев ..исто и сестра ми проба .ај и мајка ми ..нас не фати вирус додека татко ми и другите не. Исто во сабота малиот исто дојде со повраќање ..сестра ми јадеше од неговиот тост и пиеше од негова чаша ете ја денес повраќа ..јас одбегнувам посебно јадам пијам хахах...чешки нема да ме фати. А каков пробиотик? Јас неколку дена по ред чувствувам малку гадење а и овие денови главоболка.
Можно е да го имаш, но веројатно во мала количина сепак директна зараза преку прибор, чаши, раце,тоалет ќе внесеш повеќе и ќе имаш полоши симптоми. Пробај со диа стоп пробиотик. Има и таков шо апсолутно се шири преку воздух тука не можеш многу, само имунитетот да е добар.
Како поминавте со вирусот. Втор ден денес детево се што внесува веднаш го тера во вц. Изметот ни е само вода Пробавме се, јаглен, пробиотик, сега глина ни препорача докторката. Без памет сум. Со лажичка течности и давам ама пак исто. Повеќе исфрла отколку што внесува.