Стопена разликата меѓу ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ljubovnica, 19 април 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    оваа изјава и анкета ја гледав пред 2 часа на А1 на вестите на тоа се должи мојот коментар еве одговор
    http://www.press24.mk/story/makedonija/ ... ja-na-sdsm
    кој што сака нека прочита како и да е се ближи денот на изборите а и баш сум заинтересирана да ги видам анкетите на другите телевизии што ги доставуваат чисто онака од љубопитност...

2. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342

Kaжи ми само една приватна фирма од газдите кои не се политички ориентирани, со исклучок на помалите - семејните фирми бар некои од нив. Не е ни битно тоа, не ми беше тоа поентата, туку навредата и суровата реалност како да се снајдеш во животот откако ќе дипломираш.

3. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Зар уште се палиш на fake анкети, немој бе мило уште малку и ќе ги имаме точните бројки. Али ако, порадувај се и ти си човек... :D офтопик Честито, си станала војник??? :bow:

4. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.578
    Првитана фирма е политички ориентирана, за газдата да има корист при затајување данок и слично.
    Тоа нема врска со вработените,затоа што фирмата не може да опстане доколку вработените им се закржлавени и ништо не прават во фирмата.

На milky-candy му/ѝ се допаѓа ова.
  5. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    ^^^

Скорпионка-

Ако не дај Боже победат вмро, тоа дефинитивно ќе биде со уцени, притисоци, фалсификување и полнење на гласачки кутии и сл...Вмро се за тоа само и способни... :)

На nena2010, enca.69 и BoaVista им се допаѓа ова.
  6. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.678
    Допаѓања:
    122.077
    не дека сум за овие или оние, ама ете вчера седнав и реков ќе гледам од митинзите. Вмро ме разочараа зашто толку ниско се спуштиле во навредите тоа е чудо нешто. Па зар личи Премиер и министри да се однесуваат така. Жално!!!! Жално!!! Во мене не влеваат некој кредибилитет и некоја почит како кон институција премиер и министер. Не ме интересираат како личности, не ми се род ни пријатели па да ме засега ама како институција која треба да работи за моето добро како граѓанин на оваа земја она што го слушав е ДНО!!! Не сакам да ми ја видат државата прости луѓе и без основна култура. СДС си беа какви што се секогаш, одговараат на провокации. Брат Љубе ме изнасмеа како никогаш до сега зашто тоа не беше митинг туку стенд уп комедија.
    А инаку анкетата која ја објавивте погоре не им одговара на симпатизерите на ВМРО зашто ја објави вчера А1.
    Ајде се ближи 5 ти Јуни и да заврши веќе еднаш оваа фарса. На овој или на оној начин народот ќе си го крка стапот.

На JuLleE, Blanca и BoaVista им се допаѓа ова.
  7. MSkorpionka

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Претпоставувам вака треба да говори еден од политичките идоли на нашите граѓани?:
    http://www.youtube.com/watch?v=CyH2Y0qb ... dded#at=14
    А бе брат...мизерија на векот...

На oceangirl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. MSkorpionka

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Ќе победат на најрегуларен начин досега, а другите нека се лажат дека е поинаку...

На oceangirl му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Како си толку сигурна дека ќе победат?
    Затоа што 50% од Македонците живеат среќно, имаат осигурен работен однос и затоа што не живеат во сиромаштија?
    Па и регуларно?
    Не би рекла дека победија регуларно ниту на претходните а не пак сега.
    И дај да бидеме реални.

10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Скорпионке, јас не би била толку сигурна во ставовите. Не се знае, неизвесни се избориве, предходните се знаеше дека вмро дпмне ќе победат водеа убедливо, ама на овие неможам да кажам дали едните или другите ќе победат. Во секој случај, останува 5ти јуни да видиме сите.

11. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.678
    Допаѓања:
    122.077
    А кој прв почна да провоцира?? кој снимше реклами со БЦ?? Ај те молам малку олабави се. Се трудам да не влегувам во дуел со тебе, ама те молам малку смири се. Ок, си член или симпатизер на ВМРО. Побогу тоа е твое уставно право и јас тоа го почитувам !!!!!!Ама дај не гуши по форумов и биди малку објективна. А за односот на БЦ само ќе ти кажам во смисла на претходниот мој пост кој си го цитирала. Тој не е премиер. Не е кандидат за премиер!!!! Не е на ниедна листа за гласање. Тој може што сака да збори. Шекеринска е битна да не направи кикс.

12. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Скорпионка

Да не надоврзам на Нена :!: Тој клип што е ставен од Бранко е дел од неговиот говор на вчерашниот митинг во општина Карпош во Скопје и можам слободно да кажам дека комплетно е изваден од контекс...Тој т.н стечаец на прилогот кој го пласираше Сител е платен од вмро да глуми лудило на телевизија и ако си го гледала прилогот до крај сигурно си забележила дека човекот кажува дека Бранко му го уништил бракот |( Која патетика само...??? :puke: Нормално дека Бранко ќе возврати на ваква вмровска будалаштина...Што очекуваш ти?

На Kika30 и nena2010 им се допаѓа ова.
  13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Е ајде де, малку барем реалност да се имаше. Уште го Бранкуваат бранко еј, кој фактор е Бранко? Не е ни кандидат за пратеник, ни за премиер ни за ама апсолутно ништо! А овој стечаецов горе, мрчи и јаде трици, а што е најтрагично и зема инвалиска пензија плус децата му се во Канада и некој таков се нашол да соли памет овде и да се жали |( Оди види ги ПРАВИТЕ стечајци како живеат! Бранко крив зашто се развел побогу, па се извинувам, ама навистина е глупаво. За што друго е крив? За земјотресот во Јапонија можеби. Свашта веќе еј. Налет што се не креативни па и се доста досадни со неоснованиве аргументи. Не дека е Бранко цвет за мирисање, ама дај малку усул веќе, преку глава ми се, ме хипнотизираа со името Бранко |(

14. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.236
    Допаѓања:
    67.744
    Бранко најубаво скроз да си се повлечеше и на раат да си ужива во цугањето. И тесно ќе биде избориве, ама јас пак си мислам дека вмровциве ќе туркаат уште некоја година. Ќе видиме на 5ти.

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Абе многу ми се интересни овие по форумов кои се СТРОГО политички определени.
    Да се гледа реално и објективно, и да се кажат работите баш онакви како што се е особина на една независна, психички и интелектуално созреана личност што за среќа ги има се повеќе.
    Барем тука и не потребно да де инатиш и да го пишуваш она што ти го наложиле заради некоја корист.
    Не е доволно тврдоглаво да инсистираш на едно кога пред тебе се милион докази за погрешените нешта.

16. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.678
    Допаѓања:
    122.077
    Ако се однесуваше ова СТРОГО политички определени на мене, јас не сум оределена за една партија. Да видев подобрена социјала, нови училишта, клинички центри, и насмеани лица по улици, лично јас ќе им дадев уште 100000000 години власт. Тоа е мојот став. Не ми е битно дали е Бранко или Грујо, дали е петко или станко. Ама ова не се издржува. 5 години Бранко од уста не го извадија. Подобра реклама амин. И да сакаше да се повлече човекот од политика, не може од силните кампањи против него. Претераа.

17. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Не не извини, не сваќај лично не се однесуваше на тебе.
    Погоре има други исцитирани а и твојот одговор се најде на таа страна, тоа е.

На nena2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Бранко и треба да си се повлече и на раат да си ужива во пензиичката што си ја зима ко претседател, пошто за него беше стокмено закончето да го фати и него, барабар со Кирца. Тогаш од кај СДСМ се потресуваа за да не го лишат од тоа, ама човеков му се лапка и пензија и власт.

19. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Зошто да се повлече, човекот тек почна да се буду, ви текнува ли колку беше заспан така да речам како прецедател? Туку овие ситуации кој не би разбудиле :lol:

20. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Читајте си ако не сте прочитале.
    http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?I ... 628EF5AFBF

Па пензионер кога си би требало побогу :) ццц ете Шеќерка нек си се бори, да видиме на 5ти што ќе си направат и кој по ѓаволите ќе дојде на власт да можам на раат на еден да плукам вака морам и на едниве и на другите да им плукнам по малце. Тој и ко премиер јас го знам ко заспан, се будеа само за октоподи, медузи, продажби, распродажби и приватизации.
    Ајде ако победи Шеќерка со душа чекам да видам за колку брзо ќе не внесе во ЕУ.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.