Стопена разликата меѓу ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ

Discussion in 'Политика и настани' started by Ljubovnica, Apr 19, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

^^^ ХАХАХАХАХХАХААХАХАХхАХАХАХАХАХАХАХАААААААААААА ТОА СЕ ЧЕКАШЕ!
    После Бране бил злобен ги нарекувал вака или така нашиве стечајчиња.Офффффф! :(
    Па цела гарнитура на ВМРО се за жалење,пустите не го извадија од уста Бранко,а Бранко на листа го нема
    Пиел.Па што ако пие!!
    Немаат веќе за што да го обвинат,благодарение на тоа јаки режисери станаа.

Offspring, BoaVista and irs like this.
  2. irs

irs Истакнат член

da da tocno taka,celosno ste vo pravo

3. milky-candy

milky-candy Нов член

Очигледно стана веќе дека вмро се опседнати со Бранко и немаат више како, па му задаваат прости и ниски удари, кои Бранко нема никогаш да го исплашат...Па кажуваат дека пиел многу и незнам ти што... |( Негова лична и приватна работа си е дали пие или не - тоа не треба да го засега грујо, бичиклиски или вечниот студент влатко ѓорчев (намерно ги пишувам со мала буква...) Можеби пие Бранко, ама на политичка сцена е тигар и никој не му е рамен...Затоа не треба да ве чуди што грујо се плаши да излезе на ТВ дуел со него (попара ќе го прави...) Не можам да се воздржам и затоа и ова ќе го кажам и не ми е гајле :!: Дали некогаш сте се запрашале како успеа Ивица Коневски да стане градоначалник на општина Аеродром? :) Ќе ви одоговорам... Ивица Коневски беше менаџерче по скопски дискотеки(потрчко обичен)...Ама се вмеша во политика, влезе во партија и....И да не беше тој, нашиов премиер во заминување немаше да ја запознае Боркица и да се ожени со неа - ќе си одеше стар ерген...Ивица ги запозна :) Затоа е сега градоначалник, нели? Многу логично...

BoaVista and Offspring like this.
  4. julie77

julie77 Форумски идол

Боже Боже Боже .... ова детскава градинка ВМРОвци до кај стигнале?!! :x Цццц секакви лаги замотани на нивни глуп и прост, навредлив начин ...
    А шта зна дете шта је чоколада, хартију поједе друго баци.

Тешки морони се !

milky-candy likes this.
  5. veronikaveronika

veronikaveronika Истакнат член

Аман, нека завршат веќе и овие избори!!!
    офф топик? Или не :rofl:

6. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

И??? Каде е тука лагата не ми е јасно?
    А на која слика видовте дека тепа студенти?
    Па колку ми е смешем вашиот наводен триумф ...
    Не се говори тука за човекот- тој што сака нека биде, битна е реакцијата и одговорот на Б.Ц, таков сељачки говор не смее...ма што зборувам јас, со оглед на тоа што не беше нашмркан многу и добро одговори :rofl:

7. milky-candy

milky-candy Нов член

Добро бе ние на будали ли ти личиме :@ ??? Каде е лагата??? Каде е лагатаа??? :o Па Јованче не е воопшто стечаец, туку е вработен со партиска книшка како хаус мајстор во едно основно школо и секоја вечер виси во партиски штаб на вмро...Друга работа е дека не е раведен, туку жена му и децата му се во Канада и таму работат...Значи излегува на ТВ и треска глупости и лаги, зашто вмро му платиле...И нели гледаш на сликата дека на сред плоштад тепа студенти, нели гледаш дека е он...??? Или и ти како вмровската багра - премижувате кога некој ќе ве нападне со цврсти аргументи, па се правите наудрени...Бог да чува и брани, значи |( Па уште кажуваш говорот на Бранко бил сељачки..Ххахахаа :D Охх драга моја Скорпионка, сите вмровци на купче да се соберат - не можат ниту на малото прсте да му се фатат на Бранко ( ниту во интелигенција, ниту во квалитет на образование, искуство во политика и невидена харизма и шарм...) И пак ќе повторам од претходно - неговиот приватен живот си е негова работа - што сака може да си прави... :!:

Kika30 and BoaVista like this.
  8. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Еј, поголема глупост јас во својот живот немам видено.
    Да искористиш, очигледно не доволно свесен човек за последиците од ваквите дејства за свој личен триумф, т.е триумф на партијата. Тоа е толку ниско толку подло, толку надвор од сите граници на нормалата. Тоа само покажува некој на што се е спремен. За една пуста работичка ли човекот ќе биде жигосан цел живот. И за да го успокојат оп Госпожа Брк иде експресно у посета, демек во поткрепа на напатениов стечаец, пошто нејзе и е многу битно тоа. Ма ајде ти се молам. Тоа ми е исто ко да си искористил деца мали што не разбираат ништо во своја кампања. А, човекот очигледно е дека два грама памет нема за она што го снашло или за она што би можело да го снајде ако недај боже неговите изгубат. Со ова, не само еден е жигосан, а жигосано е целото негово заминато во Канада семејство, пардон жена му сепак работела тука од пред два дена во Библиотека некоја.
    Идиотизам е за мене и за едниве и за другите, баш ваквите приказни, баш ваквите. Истото СДСМ го правеше, истото сега овие го прават. Оние од СДСМ зад решетки си појдоа, ги извалкаа до бескрај, сега да видиме овие што се ќе ги снајде. И ај, оцени ги, кој е подобар, кога си препишуваат еден од друг дечињава.

BoaVista likes this.
  9. baguf4e

baguf4e Популарен член

Добро бре феминки,СДСМ се китки за мирисање,најдобри,тие ќе победат,ВМРО го платиле хаус мајсторов и се најлошите на свет.Сега океј е се? :^) Го претеравте стварно,јас сум политички определена како и цела моја фамилија (која е неспособна нели,пошто за работа бара спас во партија),па не го тупам како сдсм ги вреѓала вмровците и не поставувам нон стоп анкети на сител како вмро е во предност.

10. velesanka

velesanka Популарен член

Багуф4е не треба да бидеш политички определена заради тоа што и другите од твојата фамилија се определени за одредена партија. Ако веке си симпатизер на некоја партија тоа треба да биде заради тоа што те убедиле во своите способности, а не заради тоа што мама и тато така се определени.
    Во мојата фамилија сите се за Вмро, дури и градоначалник на еден друг град ми е дедо, но татко ми е за Сдсм. Без разлика на тоа што тие го тераат на некој начин да гласа за вмро тој си стои на својот став и е единствен од "возрасните" што му се противречи на дедо и му укажува дека неговата партија не направила баш ништо повеке од сдсм па да гласа за нив.. Поентата ми е треба ти сама да одлучиш за кој ке гласаш, а не да гледаш околината

едит и во друга тема се изјаснив дека нема да гласам и дека не сум партиски определена..

11. baguf4e

baguf4e Популарен член

Епа за мене направиле вмро многу повеќе од сдсм и најнормално е дека ќе бидам за вмро,нели?! Од нив зависи работата на мајка ми,т.е моето парче леб.

SuperGirl2010 likes this.
  12. oceangirl

oceangirl Истакнат член

За СДСМ може да гласаат само напалени и попалени жени по Бранко....
    кој за нивна жал..."не може да стигне" :D

Abeja, MSkorpionka and zhap4e like this.
  13. zhap4e

zhap4e Форумски идол

хахахах Ме изнасмеа со ова :rofl: :rofl: еј, ова беше најинтересниот коментар деновиве што го прочитав :rofl: :rofl: :rofl:
    има и друга категорија, тие што се на список за работа на сдсм

14. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Видеото не го постирав за да ја слушаме приказната на некој човек (си имам дома двајца стечајци немам потреба од туѓи стории). Се имам изјаснето дека мразам вакви обиди преку патетика да се допре до гласачот...Поентата на видеото беше говорот на Б.Ц и толку...

15. milky-candy

milky-candy Нов член

Извини вака што ќе ти се обратам, ама ако немаш нешто паметно да кажеш што држи вода, тогаш ваквите простачки коментари се одвишни...Поштеди не... :)

А, Скорпионка, ти велиш имаш двајца стечајци дома...Ок...Бранко е крив за транзицијата... |( Ама еве сега грујо е на власт...Зошто не им помогне? Не е ова моја работа, ама чисто информативно ме интересира, пошто веќе спомна затоа...Ако сакаш не одговарај... :)

Kika30 likes this.
  16. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Абе само Бранко ли е крив за транзицијата? Па колку фирми се затворија во периодот од 1998-2002 кога министер за финансии беше токму Груевски а? Ѕинго ли бре не е транзиционен политичар? Или пак Павле Трајанов и Борис Стојменов? Така да стечајците не се производ само на Бранко, туку на сите досегашни политичари, само зависи кој во кое време се погодил.

17. oceangirl

oceangirl Истакнат член

Прво Бранко нека не поштеди од простачките коментари кои не држат вода и не доликуваат на екс претседател на државата,па после јас ќе се воздржам да коментирам.

zhap4e and UbavkaBube like this.
  18. Blumarine

Blumarine Истакнат член

Пред 2-3 дена на ТВ зачекав дел од говорот на Влатко Ѓорчев на некој од митинзите што ги одржаа последниве дена, и зборуваше против Љубчо и Љубе. Не се сеќавам на точните зборови, ќе парафразирам.
    „Љубе и Љубчо, како можевте, да и' го завртите грбот на партијата која беше со вас во најтешките моменти, која ги плаќаше трошоците, која му купуваше храна на Љубе дури беше во затвор, за да коалицирате со СДСМ, за да станете к*рви на Бранко Црвенковски!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :^)
    Се дереше на микрофон како лудак :lol:
    Не сакам ни да се потсетувам како ја посрами земјата пред Европа, кога се осмели јавно да го критикува европскиот амбасадор.
    Само во една единствена прилика покажа дека сепак имало еден активен неврон, кога ги предупреди своите колеги и сопартијци дека се на погрешен погреб. :lol:

19. milky-candy

milky-candy Нов член

БоаВиста - ова дека Бранко е крив за транзицијата, го кажав иронично..Баш напротив... :)

oceangirl, па Бранко мора да врати на таков начин на вакви сељачки трикови, што поставува вмро...Нека биде Јованче среќен што не го отера кај што не треба и тоа јавно пред пола Скопје... :)

Kika30 likes this.
  20. nena2010

nena2010 Форумски идол

Буквално вака се обрати??? Лелелелеле мајкооооо земјо што трпиш!!!! :x :x :x

И после бранко простачки зборел!! Аууууууууууууу
    тооооо браќа вмрОВЦИ!! Култура на нивоу!!!! :rock: :rock:

Thread Status:
Not open for further replies.