Стопена разликата меѓу ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ

Discussion in 'Политика и настани' started by Ljubovnica, Apr 19, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Знам, ама сакав да се надоврзам на твоето мислење со кое и реплицираш на Скорпионка, па затоа те цитирав ;)

milky-candy likes this.
  2. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Аман контолирајте се со ваков вулгаризам и уличен простачки начи на на однесување никаде не одиме...
    Зашто толкав гнев кон личност која и не ја познаваш заради различна политичка припадност, така ли ви е наложено се живо и диво да напаќате и плукате ако е за Б.Ц.
    Знаете ли дека добар процент од популацијата ва Швајцарија и незнаат кој им е претседател а тука и децата од градинка си играат политичари... За гревови, дајте ако дискутирате нека е нормално со искажување стави, мислења... Немора да се претвара се во говор на омраза.
    Да ја вратиме темата, разликата во однос на двете партии е дефинитивно стопена и тоа е.

nena2010 likes this.
  3. milky-candy

milky-candy Нов член

ХАХХАХАХАХАХАХАААААААХАААААХАААААААААХААААААААА........ :D :D :D :D :D Оф леле да си ми здрава и жива за ова...Морам да те поправам за едно само...Бранко е крив за тоа со погребот, он ги смени мртовците, јас видов...Ххахаххаах.......... :D

Blumarine likes this.
  4. cigarce

cigarce Популарен член

немојте да се карате луѓенцааа :) и двете партиии си гледааат за својот џеб, пак си пијат и бранчи и грујо кафенце заедно а ние младиве ќе си ги вадиме очиве зашо бее :x нека победи кој сака ич не ме боли, моите не се зависна од ни една партија и сами со сопствен бизнис заработуваат за да ми овозможат се, така да не ги симпатизирам ни едните ни другите !

zhap4e likes this.
  5. nena2010

nena2010 Форумски идол

Апсолутно си во право. Само мене ми смешни препукувањата на митинзиве . а бе комедија се!!!

6. Ashling

Ashling Популарен член

Штета што некултурата на индивидуите ја поистоветувате како некултура на цела партија.
    Без разлика дали се од СДСМ или ВМРО.. плукајте го како поединец како слаб оратор,а не како човек од партија.

7. Blumarine

Blumarine Истакнат член

Да, со тие зборови се изрази!
    Господата наредени зад него аплаудираа ( :clap: :clap: ), а толпата паѓаше во транс.
    Не гледав од почеток и не знам на кој митинг беше ова, на интернет се' уште го нема.

8. slobodka

slobodka Популарен член

Извини вака што ќе ти се обратам, ама ако немаш нешто паметно да кажеш што држи вода, тогаш ваквите простачки коментари се одвишни...Поштеди не... :)

Па Б.Ц. треба да не поштеди од неговите одвишни коментари од кој ми се :puke: ( гледај го митингот на СДСМ во Карпош)

zhap4e likes this.
  9. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Да се надоврзам на муабетот мене ми беше многу чудно што еден човек како Ставрески, интелектуалец, со високо образование, на изглед културен и со добри манири, човек кој е ниво погоре од обичниот граѓанин како на митинг раскажува некој трагикомичен виц во кој Заев го нарекува ЗАЈЧЕ :^)
    Мислам стварно беше мизерно и под секое ниво на култура, ај тоа со кантите ај ама ова сега...
    :fubar:

10. femina90

femina90 Популарен член

A колку само глупаво го раскажа вицот, а кутриот си мисли којзнае што кажал :D :D :D

11. nena2010

nena2010 Форумски идол

може ќе бидам оф топик ама женски ние бре држава можеме да водиме. Подора капања било за едни или за други него на темава немам видено. Секоја ни чест. И да потајно посакувам радмила да победи, не дека е од СДС него дека е ЖЕНА!! Ејјјј ЖЕНА ЗА ПРЕМИЕР. КОЛКУ БИ БИЛА ГОРДА ТОА ДА ГО ДОЧЕКАМ ЗА МОЈАТА ДРЖАВА!!!!

julie77, HeidiDiWalt and milky-candy like this.
  12. milky-candy

milky-candy Нов член

Тој за да го стигне Заев треба уште илјада фурни леб да изеде...Погледнете ја Струмица само и ќе ви стане јасно кој е Зоран Заев... :)

13. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Девојки може ќе бидам оффтопик, ама ја гледавте ли на а1 сторијата со детето кое боледува од церебрална парализа, всушност во фамилјата има 2 деца кои страдаат од истата болест, но кај едното е повеќе изразена, и само со еден родител вработен, бидејќи мајката мора да се грижи за нив. Замислете господава од ДПМНЕ им го укинале социјалното примање кое верувам и онака не многу високо, зошто примиле ЛОКУМИ И КАФЕ од СДСМ. Многу ми падна жал, го покажаа детето на ТВ и стварно потресно, ми се плачеше дури, беа и кај директорката на тоа центарот каде што таа рече дека имале доволно примања, затоа било укинато не било ништо партиски поврзано, и самата мајка си кажа дека откако си заминале камерите од кај директорката таа се јавила и и рекла зошто на мене не ми кажавте туку во а1 сте отишле, ќе средевме ние тука! Е тоа е жално, уште да ја видевте сторијата, ќе разберевте подобро за што зборам, а не некој што го платиле да збори дека се развел со жена му! СРАМ ДА ИМ Е!

14. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Па жената по природа е погрижлива и почуствителна од мажите, башка Шеќеринска сега е и мајка па мислам сека не би играла валкано како би ја довела иднината на нејзините деца во прашање еден ден.
    Се извинувам на забегувањето од темата ама сакав да кажам дека женава ми изгледа порешителна од кога и да е да го подобри животот во Македонија...
    А со нивните ветувања за подобро утре кои изгледаат остварливи, и со се поголемиот број незадоволни луѓе и тоа како се стопи разликата меѓу СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ.
    Ете пак ја врати темата ;)

15. oceangirl

oceangirl Истакнат член

oceangirl, па Бранко мора да врати на таков начин на вакви сељачки трикови, што поставува вмро...Нека биде Јованче среќен што не го отера кај што не треба и тоа јавно пред пола Скопје... :)[/quote]

Мора да врати така да точно зошто и не знае поинаку освен со сељачки трикови...за негова среќа има уште добар дел од народов кој паѓа на такви финти од минатото....
    наместо да еволуираат веќе еднаш и да дебатираат за подобри идеји за решавање на проблемите во државата...

16. Offspring

Offspring Форумски идол

SunFlower94, ти можеби за малку ќе си заплачела, но јас заплакав додека го гледав тоа ;( Кутрото дете, кога само ќе се сетам како се превиткуваше... Па греота е да се помисли да му се укине негата, а камо ли да ја укинат. Од такви ли најдоа да кратат, навистина жално и крајно нехумано :(

SunFlower94 likes this.
  17. Abeja

Abeja Популарен член

Сакам само да избегам што подалеку од оваа ебана држава на вмро сдсм дуи обединети и не знам уште какви.
    Да мислам само на љубов, среќа убави работи, да работам и да уживам во работата и разликата меѓу посраните партии да ми се јавува (само по некој пат многу ретко) во кошмарите.
    Зошто мораше да се родам во погрешно време и место.
    И едните и другите се патетични, овие избори ич не им ги следам препукувањата зашто сум презаситена и знам дека после избори пак ќе испонапикаат свои.
    Нека стане Хитлер да не спаси, вака во амбис одиме.

Offspring likes this.
  18. Tanjus

Tanjus Истакнат член

http://www.youtube.com/watch?v=5PZAhKzZVdE

А што ќе кажете на овој одговор??? Вакво ли однесување треба од бивши претседател? Срамота, се праи дека е некој голем е**ч а не вреди ни да плукне човек на него. Со ова многу ќе го сменат мислењето за него. ццц :swear: :swear: :swear: :swear: :swear:

zhap4e and oceangirl like this.
  19. Offspring

Offspring Форумски идол

^ Јас го сменив мислењето. После тоа ми е по cool од што беше :rock:

Marilyn-Monroe likes this.
  20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Mногу многу ниско од страна на бранко!
    само толку ќе кажам!
    луѓето мака си имаат тој им се смее!
    па не може да стигне зашто премногу е зафатен по бордели!
    уф уф, од сите ми се повраќа!
    бранко од една страна им ја јадеше душата на овие стечајциве, груевски им ја јаде душата на земјоделциве.... до каде со ова???

zhap4e likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.